B3T0N Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 to jest moja buda - fotka zrobiona z niewlasciwej pozycji lecz teraz nie mam przy sobie cyfraka aby pokazac od boku czy owalne okienko takie jest w porzo ?? bo wlasnie zamowilem katodke i sie zastanawiam czy to swiatlo oddawane z katody nie bedzie "marnowane" :D jezeli cos nie tak to napiszcie aha : ranty oblozylem izolacja (plaska) od kabla i plexe nakleilem na nia (przylepione mocna tasma dwustronna) - na zdjeciu nie ma szybki poniewaz jest to stare dosyc zdjecie i wtedy jeszccze byla w fazie krojenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 kwestia gustu, ja akurat wole wieksze powierzchnie przeszklone, a poza tym rzeczywiscie, sporo swiatla katody zatrzyma blacha. ale ogolnie nie wyglada zle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Takie subtelne , utrzymane w klimacie tej obudowy ,moim zdaniem pasuje do całości .Przy tym wyświetlaczu pasuje Ci zielona katoda ,zgadłem ? Torpido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Takie subtelne , utrzymane w klimacie tej obudowy ,moim zdaniem pasuje do całości .Przy tym wyświetlaczu pasuje Ci zielona katoda ,zgadłem ? Torpido yy wlasciwie zamowilem niebieska katodke ale mam w domq zielona ze skanera i bede robil kopie inwertera jaki dostane wraz z nowa katodka yyy sory ze zakladam jeszcze raz topic (moja prezentacja budy juz byla ) ale natchnelo mnie wlasnie to okno , czy by jego nie zmienic. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Takie subtelne , utrzymane w klimacie tej obudowy ,moim zdaniem pasuje do całości .Przy tym wyświetlaczu pasuje Ci zielona katoda ,zgadłem ? dokladnie jak z kobieta - nie to jest intrygujace co widac ale wlasnie to czego nie widac :D przychgylam sie do opinii - ladny, subtelny i bezpretensjonalny mod :) zapodaj katode - jak nie bedzie pasowac wielkosc okna to zawsze zdazysz powiekszyc - niestety w druga strone sie nie da :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 jak dla mnie to jest ok, a jak bedziesz mial katode to dopiero zobacz cze Ci pasuje czy niee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Katoda to jest to :D Jak umieścisz w odpowiednim miejscu to będzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 a jeszcze pytanko co do katodki - czy inwerter wyrobi jak podlacze 2 katody pod niego ??? bo mam w domu juz 1 katode ze skanera ale nie mam inwertera ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 kwestia gustu, ja akurat wole wieksze powierzchnie przeszklone, a poza tym rzeczywiscie, sporo swiatla katody zatrzyma blacha. tylko chodzi oto zeby widzial (mial podswietlone) wnetrze po co ma mu piz..swiecic po oczach czy biurku zawsze kiedy mu ta katoda dojdzie bedzie mogl potestowac i najwyzej po probach dojdzie do wniosku gdzie umiescic katode i czy ewentualnie miec wieksze okno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...