Jeffu Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Witam Mam pytanie bo zamowilem A-daty vitesty a dostalem V-daty . Czy ktos moze mi napisac co jest napisane na kosciach , z kotrych sa zrbobione A-daty. Bo sprzedawca poweidzial mi , ze to to samo. Oki wiem ze robi to ta sama firma ale czy nie ma roznic jesli chodzi wlasnie o kosci, z ktorych sa zrobione ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Podkręć, porównaj i sam będziesz wiedział ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) A-data i V-data to jest ten sam producent pamięci. V-data to tania marka i napewno do pięt nie dorasta modułom sygnowanym jako VItesta. Jeżeli zapłaciłeś za A-data Vitesta to zostałeś bezczelnie oszukany! Zresztą szukanie w goglach nie boli i odrazu widać że to są inni producenci. Edytowane 30 Września 2006 przez wisnia666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 zresztą vitesty są oradiatorowane ;) od DDR 566 byly glownie na TCCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 A-data i V-data to jest ten sam producent pamięci. V-data to tania marka i napewno do pięt nie dorasta modułom sygnowanym jako VItesta. Jeżeli zapłaciłeś za A-data Vitesta to zostałeś bezczelnie oszukany! Zresztą szukanie w goglach nie boli i odrazu widać że to są inni producenci. plączesz sie w zeznaniach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtKTK Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 zresztą vitesty są oradiatorowane Nie wszystkie - wczoraj kupiłem Vitesty 2x512 667 MHz i są bez radiatorów , a wszelakie oznaczenia mówią , że to Vitesta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 podczepie sie gdzie (internetowy sklep komputerowy) kupie vitesty DDR2 800 1GB w jednej kosci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 ostatnio widzialem dosyc tanio w www.komsad.pl (vitesty 1gb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtKTK Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Moje A-daty Vitesty 667 MHz obecnie latają na 833 MHz na timingach 4-4-4-12 z napięciem 1.95V - według mnie bardzo ładnie . Szukałem po necie testów z Vitestami i gdzieś widziałem teścik , gdzie 667 MHz poszły stabilnie na 940 MHz , timingami 5-5-5-15 i napięciem 2.1 V - jeśli to nie są dobre pamięci to ja nie wiem co jest dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Masz może te Vitesty? Dziwne takie, bo bez radiatorów. Czy ktos wie może na jakich są one kościach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Przez ograniczenie kosztów mam możliwość kupić A-data 1x1gb 667 mhz. Podkręcać nie będe a mobo będe mieć Gigabyte S-3 i procek COre 2 duo lub Athlon X2. Opłaca się kupować te RAMY?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Jak nie masz zamiaru nic podkręcać to bier pierwsze lepsze z brzegu, najtańsze ;) Różnicy nie zobaczysz, więc po co przepłacać? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Jak nie masz zamiaru nic podkręcać to bier pierwsze lepsze z brzegu, najtańsze ;) Różnicy nie zobaczysz, więc po co przepłacać? ;] Ano po co ale Goodramów jakoś nie chcę tknąć :wink: ale tą A-data wezme chociaż moje pytanie było skierowane jak kontabilnością do płyty Gigabyte lub procka dwurdzeniowego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtKTK Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Masz może te Vitesty? Dziwne takie, bo bez radiatorów. Czy ktos wie może na jakich są one kościach? Dokładnie takie same , tylko 2x512 MB - a na jakich kościach są to nie wiem . Widziałem kilka testów w jakimś PCWK - podobno Vitesty latają na kościach "Elpida" - innych informacji o nich nie mam , a kręcą się bardzo ładnie , przynajmniej moje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Podczepie sie pod temat, i jak z tymi pamiecami V-DATA? mowilem ze chce A-daty sprzedawca zamowil V-Daty, a niestety A-Daty juz nie ma :/ i teraz mam dylemat czy brac te V czy good ramy 2x512 667 cl5 duzo dat w poscie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 generalnie zwykłe A-daty od zwykłych v-dat różnią sie chyba tylko gwarancja pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 i sa srednio o 10zl tansze.. hm.. a zapomnialem dodać ze V-Data 1x1GB a GoodRam 2x512 i za chiny nie wiem ktore wybrac :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 jesli plyta obsluguje duala to ofc goodramy v-daty olej bo krotka gwara pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) jesli plyta obsluguje duala to ofc goodramy v-daty olej bo krotka gwara pozdro @blyes chcesz kupić 1GB Vitesta 667MHz? Patrz na mają syngaturke ;] Edit: A oto i możliwości Vitest: Napięcie 2.2V z biosu na Asusie P5LD2 ;> Memki trawią napiecie 2.3V, tak więc na tak niską cene wyniki b. ladny. Edytowane 12 Lutego 2007 przez Cichy_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...