Lizardus Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 witam, mam taki problem ze jakim cudem poginely mi te srubki/wkrety z obudowy...nei pameitam keidy one byly wszystkie..teraz zostalo mi 2 czy 3.. chodzi o te wkrety/srubki ktore sa wkrecone w wekwenztrej scianie obudowy. Na czubku mamy wolne meisjce na kolejna srubke, sluza one do przykrecania plyt glownych do obudowy (pierw nakladamy plyte nas ciane i wkrecamy zwykle srubki ktore sa wkrecane wlasnie do etgo co potzrebuje^^) lol zagmatwalem mocno i sorry ze nei wiem jak no nazwac odpowiednio... wiecie gdzie to moge kupic w nieduzych ilsociach i jak sie dokladnei nazywa zebym nie stal w sklepie 30min i tluamczyl;p? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 O to chodzi? ;] http://allegro.pl/show_item.php?item=128860124 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_w Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Śmiało możesz pójść do 1 lepszego sklepu komputerowego i powiedzieć że potszebujesz śróbki do obudowy, przykręcenia płyty głównej, dysków, czy czegokolwiek tam potszebujesz. Albo najlepiej pokazać taką jedną wykręconą, coby wiedzieli co szukać. Z doświadczenia wiem, że takich śrubek zawsze jest na zbyciu, także jak wezmą pare złotych, to będzie dużo, jak jeszcze robiłem w serwisie, to takie rozdawaliśmy zadarmo, jak ktoś chciał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 idz do sklepu i popros o srubki to dostaniesz garsc za friko. jak Ci sie chce placic za transport to nie widze problemu, zeby CI przyslac po trochu kazdego rodzaju, starcza ci one do konca zycia i nie tylko do Twojego kompa ;] oolnie sa 2 rodzaje: z malym skokiem do fdd i optyki i duzym skokiem do hdd i blach a do mobo zalezy to od dystansow bo masz kombinacje: M-D D-M D-D M-M cala filozofia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 O to chodzi? ;] http://allegro.pl/show_item.php?item=128860124 :?: wlasnie o to chodzi! dzieki wszystkim za odpowiedzi, w najblizszym czasie wpadne do jakiegos komputerowego i sprobuje wyżebrac;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...