bule Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 cześć, mam laptopa acera TM2403 z prockiem celeron M 1,5 GHz. Cały czas chodzi u mnei wiatraczek, więc zmieniłem paste na procku na arctic silver 5, ale nic nie pomogło. Mam jeszcze paste TimTube S15 - czy warto ją wypróbować? Nie wiem temp procka szybko dochodzi do 50 st C, wiatraczek schładza przez 2-3 min do 46, po 30 sekundach włącza sie znowu bo procek ma temp 50 st C. Moż ecelerony M już tak mają? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 cześć, mam laptopa acera TM2403 z prockiem celeron M 1,5 GHz. Cały czas chodzi u mnei wiatraczek, więc zmieniłem paste na procku na arctic silver 5, ale nic nie pomogło. Mam jeszcze paste TimTube S15 - czy warto ją wypróbować? Nie wiem temp procka szybko dochodzi do 50 st C, wiatraczek schładza przez 2-3 min do 46, po 30 sekundach włącza sie znowu bo procek ma temp 50 st C. Moż ecelerony M już tak mają? pozdro JEzeli na silverku tak sie grzeje, to moze po prostu zle dociska sam radiator ?? Cos mi tu sie nie podoba... mialem pentiuma M w moim desktopie wykrecilem go z 1,2 do 2,8 i sie tak potwornie nie grzal.... Jesli masz mozliwosc to podczas pracy gdy wskazania sa, ze masz 50 st, dotknij radiatora i sprawdz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...