Adam35 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Mam pytanie bo zamierzam przesiąść sie na ATI.Czy na ATI jest takie same rozmieszczenie pinów w s-video jak na nvidii?Czy standardowy kabel s-video da mi kolorowy obraz czy trzeba będzie coś przerabiać?Z góry dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 To zalezy od producenta karty, widziałem bodajże ze 3 typy na kartach ATI do tej pory... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam35 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Karta to Saphirre X800GTO na czerwonym PCB.Bardzo mi zależy na s-video bo różnica pomiędzy composite a s-video jest ogromna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam35 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Co jest panowie!!Nikt nie używa standardowego kabla s-video?Trzeba coś przerabiać czy można stosować standardowy 4-pin i jest kolor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 wydaje mi się że jednak na większości kart jest standardowe s-video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 http://www.solar.blurp.org/tvout.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam35 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 @YogiCK Dzięki stokrotne.Szukałem w google ale takiej strony na której jest tak wszystko wyjaśnione nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...