dewastator Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Witam. Mam pewien problem związany z nazwą użytkownika, którą podałem w procesie instalacji systemu. W trakcie instalacji, kiedy to system pyta się o nazwe użytkownika podałem "wyssaną z palca" i tu rodzi się mój problem. Nadszedł czas rejestracji systemu a nazwa użytkownika ma być inna i nie potrafie sobie z tym poradzić - dodam iż grzebanie w rejestrze nie pomogło :mur: Wie ktoś może jak sobie z tym poradzić ? - ponowna instalacja systemu odpada bo ponowne kopiowanie danych i zabawa z płatnikiem i symfonią wybitnie jest mi nie na ręke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Wielkie dzięki - szukałem nie w tym kluczu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareker Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 prawym na "mój komputer" -> zarządzaj. W okienku które się pojawi Narzędzia systemowe -> Użytkownicy i grupy lokalne -> Użytkownicy. Klikasz prawym na użytkowniku i zmieniasz nazwę. Mam nadzieję, że to pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike757 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion ... no dobra ale tam wewnątrz jest jeszcze całkiem spore drzewko.... gdzie tego klucza szukać? (XP home jeżeli to robi różnicę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Klikasz na "CurrentVersion" i po prawej stronie masz klucz "RegisteredOwner" - edytujesz go i wpisujesz nazwe usera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...