Willow Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Kolega dostarczył mi zwłoki MoBo BE6II - kiedyś wymieniłem mu w niej kondensatory i pomogło. Teraz sprawa się skomplikowała - kondensatory są całe. W związku z tym pytanie: Co w tej płycie siada? Z tego co wiem te Abity "tak mają". Przekopałem się przez www ale odpowiedzi nie znalazłem. Bardzo poprosze o jakieś linki/podpowiedzi. Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ja mam BE7 co ma dopiero miesiac i nie nazekam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Pogrzeb w przetwornicy napięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoBeeR Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Powiedzcie, czy wszystkie płyty ABIT BE6-2 tak padają po jakimś czasie ???? Jestem szczęśliwym :roll: posiadaczem tej płytki od 3 lat, i niebyło z nią żadnych problemów, ale ostatnio się zastanawiam czy by jej niesprzedac dopóki jeszcze działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Mam plyte 2 rok i dzisiaj jest jej ostatni dzien w mojej budzie jutro wymiana na Asusa na Nforce2. Ale coz moge powiedzec kondensatory raz, dwa cos z zasilka niestety nie udalo mi sie wtedy stwierdzic co,trzy pad zaliczyl bios tak sam z siebie. Wczoraj ( kufa dwa dni przed koncem tej plyty) odwdzieczyla mi sie i wyskoczyl blad krytyczny sterownikow od raida. Komp nie wstal a pojawily sie 2 badsectory :( na mojej baracudzie Wiecej grzechow tej plyty nie pamietam ogolnie zajebiste mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Kolega dostarczył mi zwłoki MoBo BE6II - kiedyś wymieniłem mu w niej kondensatory i pomogło. Teraz sprawa się skomplikowała - kondensatory są całe. W związku z tym pytanie: Co w tej płycie siada? Z tego co wiem te Abity "tak mają". Przekopałem się przez www ale odpowiedzi nie znalazłem. Bardzo poprosze o jakieś linki/podpowiedzi. Pozdrawiam Krzysztof Nie zawsze widac po kondensatorach ze padly. Zaczol bym sprawdzac od nich. Pozniej przetwornica zasilajaca CPU (chociaz watpie zeby ona padla) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...