Skocz do zawartości
t0ma5

Spalona Płyta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Problem polega na tym ze niewiem czy spalilem sobie plyte glowna czy moze cos innego :blink: gdy po raz pierwszy podlaczylem plyte byla troche krzywo przykrecona tzn. lekko wygieta i po wlaczeniu polecial jakis dymek w okolicy ramow szybko wylaczylem kompa z zaislania zobaczylem ze jest krzywo przykrecona wiec przykrecilem ja w odpowiedni sposob gdy juz wszystko podlaczylem to niby sie komputer wlacz ale niewidac zadnego obrazu na monitorze a i komputera nieda sie wylaczyc tak odrazu jednym kliknienciem tylko trzeba trzymac te 5 sec. karta graficzna dziala napewno co moze byc powodem ?? czy plyta sie spalila ?? jka to sprawdzic ? porosze o pomoc i pytania postaram sie jak najbardziej szczgolowo na nie odpowiadac

zastanawiam sie czy jak bym podlaczyl ten glosiniczek systemowy czy by mi moze cos powiedzial ?? bo narazie go niemam ale moge zalatwic tylko czy przy spalonej plycie on sie wogole odezwie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie ma śladów po tym dymie i zapachu spalenizny to wysyłaj na serwis. Powiedz że włączyłęś podziałało 15min i bach czarny ekran.

A tak wogóle to jest już kilka takich tematów i nie wiem po co kolejny?

Pozdrawiam!

a jesli bylby zapach spalenizny to co? nie uznaja gwary? oczywiscie ze uznaja dopoki fizycznie jej nie zniszczyles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi