kubcio Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 wiec tak siedze sobie przy kompie leci muza z winampa wysylam cos na serverek gg odpalone SoulSeek cos pobiera a tu hdd zaczyna szalec myslalem ze zachwile wyleci z kompa :( nio i chwile tak pobreczal i sie wylaczyl uruchamiam go ponownie nie ma dysku juz na starcie to znaczy byl ten komunikat ze niby nie ma dysku systemowego czy cos takiego wlozylem plyte od winaXP odpalam cos tam laduje i jest kreator instalacji to robie napraw wina a on mi ERROR ze mam sprawdzic podlaczenia no to jeps OFF i odczepiam zasilanie od hdd i wczepiam wolna kostke i zadzialal ale na jak dlugo to nie wiem ? ? ? kto mi powie czego to moze byc wina ? ? ? hdd << Barkuda V 80GB [bez dodatkowego chlodzenia] a zasilacz RUBIKON 300W pod P4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Kabelek ci sie rozwalil :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 no niech mi ktoś pomorze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 rubikon 8O to jakis ruski ;) to był żart moze tasma od twardziela ci padła wymien tasemke IDE i wtedy sprwadz jesli nie to niestety to ten ruski zasilacz :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 powiem tak, padly mi 3 ibm-y z serii gxp 60 , objawy takie same, w windzie zaczyna cos brzeczec i po paru dniach nagle w biosie go nie wykrywa. Teraz mam maxtora i przy podlaczaniu wiatrakow przy dzialajacym kompie tez mi tak raz zrobil (uff na szczescie tylko raz). Nie sadze zeby sie kable nagle rozlaczyly, wydaje mi sie ze to wina GOWNIANEGO ZASILACZA. SAm mam codeshit 300 w ale jak tylko bedzie okazja kupic w miare niedrogo jakis markowy to zmieniam od razu. Rubikon to chyba tak samo jak Noname , tyle ze ktos se po pijaku wymyslil nazwe (zeby cie pocieszyc do codegen jest chyba taki sam jak rubikon ) :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ZMIENIAJ ZASILACZ!!!!! zanim coś innego ci rozwali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ehhhhhhhhh mzod zasilacz ale qrde nie pochpnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 a jaki zasilacz mi radzice kupic do tego sprzetu co ja mam ? jutro jeszcze wymieniam grafe na radka herculesa 9500pro to pefnie wtedy juz na bank cos pojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 jak masz kase to kupuj jakas 450 a jak nie to 300/350 najlepiej siakiegos enlighta pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Na per no cos z 400Wat co najmniej i markowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...