kubil Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Czy będą kompatybilne ze sobą dowolne pamieci o częstotliwości 133 Mhz (SDRAM DIMM)? Mam na mysli np: połączenie pamięci dwustronnej z jednostronną; o różnym CL, różnych producentów... Pilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 ehh...temat był kilka(set) razy wałkowany miałem tak i u mnie działało więc i u Ciebie też będzie CL zawsze mozesz dać jadnakowe dla obu kości(ale to wyższe, żeby nie bylo problemów) podobny temat czytałem także kilka dni temu i niektórzy się wypowiadali, że na określonych modelach starszych plyt z sd-ramem były problemy, ale nie pamietam jakie to płyty, wiec bedziesz musiał ciut pogrzebać na forum Czy będą kompatybilne ze sobą dowolne pamieci o częstotliwości 133 Mhz (SDRAM DIMM)? Mam na mysli np: połączenie pamięci dwustronnej z jednostronną; o różnym CL, różnych producentów... Pilne troche poszukane i masz http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=210951 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...