Jaro830628 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) Wiec sprawa wyglada tak-mam zakupione stałe łącze z firmy telewest(angielska firma) i mam w swoim domu 2 komputery podłączone do routera ktory z kolei jest połączony z modemem od telewestu. Moje pytanie odnosi sie do tego routera http://www.buy.com/prod/Belkin_F5D7230_4_W...tml#description z ktorego korzystam, a mianowicie czy jest mozliwosc konfiguracji w ten sposob aby wiekszosc przepustowosci łącza była przypisana jednemu komputerowi? Edytowane 27 Września 2006 przez Jaro830628 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 to jest ktos kto mi moze pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 łącze sie przez przegladarke ze swoim routerem wpisujac jego adres IP i wyskakuje mi Strona "Setup Home" ale nie chce tam grzebac zeby niczego nie spartolic z braku wiedzy wiec jeszcze raz prosze o pomoc i przepraszam za pisanie postu za postem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...