Viperus Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Witam Mam problem z uruchamianiem aplikacji (wszystkiego począwszy od firefoxa a skończywszy na kontach urzytkowników w panelu), bawiłem się we właśliwościach jakiegoś programu .exe i przestawiłem otwieranie na wordpada, teraz co bym nie włączył to ciągle pojawia mi się właśnie wordpad, jaką aplikację muszę ustawić żeby było dobrze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Witam Mam problem z uruchamianiem aplikacji (wszystkiego począwszy od firefoxa a skończywszy na kontach urzytkowników w panelu), bawiłem się we właśliwościach jakiegoś programu .exe i przestawiłem otwieranie na wordpada, teraz co bym nie włączył to ciągle pojawia mi się właśnie wordpad, jaką aplikację muszę ustawić żeby było dobrze ? otwórz jakiś folder, potem narzędzia, opcje folderów, typy plików usuń EXE z listy, może to pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Niechce jeszcze bardziej namieszać a ten pomysł wydaje mi się nieodpowiedni, powidzcie poprostu na co zamienic tego wordpada. Edytowane 28 Września 2006 przez Miper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Niechce jeszcze bardziej namieszać a ten pomysł wydaje mi się nieodpowiedni, powidzcie poprostu na co zamienic tego wordpada.na nic na tej liście ma niebyć exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Dzięki za podpowiedz, wszystko już działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...