PoGo Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Witam, jest ktoś z was w posiadaniu tego samsunga? Chciałbym usłyszeć jakieś opinnie na temat tego teelfoniku Bardzo mi sie podoba ale nei wiem jak sie sprawuje w praktyce No chyba, że polecacie co innego? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Ja na niego czycham Pewnie za miesiac go kupie Chociaz szczerze to w rozni sie od mojego D600E szczegolami i wygladem Ten sam wyswietlacz, ten sam aparat, podobne mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Miałem ten telefon 1 dzień... podkreslam slowo Małem. Telefon ogólnie fajny ale miał jedna wade... nie wiem czy to jakis wadliwy model ale teleon przez jego dotykową klawiature sam dzwonil jak trzymalem go w kieszeni... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) TO jak nie ma blokady klawiatury? Musi mieć chyba :D Zainteresowałem sie też D900 i K800i kurde nie mam pojęcia co wybrać. edit oj chyba jednak zdecyduje sie na SE K800i same dobre opinnie na necie Może ten telefonik ktos ma i zda recenzje? Edytowane 2 Października 2006 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 ja posiadam w domu w810i... powiem ze telefonik jest naprawde fajny.. a do tego ladny... aparat 2 megapixele robi swoje, karta 512mb, 4 dni trzyma bateria u kogos kto wygaduje dziennie pare, parenascie minut i wysyla kilka, moze kilkanascie smsow. Fajnie wspolpracuje z HF w BT. polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Wziąłem K800i. Wymiata, wyswietlacz wgniata jakością. Bezkonkurencyjny. Aparat nie jest przereklamowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 w przyszłym tygodniu bede miał w łapkach e900 to cos o nim powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 moja dziewczyna ma juz go ponad tydzien i telefonik spisuje sie wysmienicie jedynym minusem na dzien dzisiejszy jaki zauwazylismy to to, ze podczas rozmowy trzeba uwazac, aby nie przykladac telefonu do policzka, poniewaz mozna sie w bardzo prosty sposob rozlaczyc (dotykowa klawiatura) jezeli ktos tuli sie do telefonu podczas rozmowy to moze o tym modelu zapomniec :) jak cos chcecie wiedziec to pytajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 A co z bateria? Dalej lipna jak w D600? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 raczej lipa, 3 dni to dobry wynik jak na ten model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snape100 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 moja dziewczyna ma juz go ponad tydzien i telefonik spisuje sie wysmienicie jedynym minusem na dzien dzisiejszy jaki zauwazylismy to to, ze podczas rozmowy trzeba uwazac, aby nie przykladac telefonu do policzka, poniewaz mozna sie w bardzo prosty sposob rozlaczyc (dotykowa klawiatura) jezeli ktos tuli sie do telefonu podczas rozmowy to moze o tym modelu zapomniec :) jak cos chcecie wiedziec to pytajcie Jedno pytanie a co z playerem mp3, bo u mnie nie bardzo chce pobierać muzę z karty pamięci sandiska 512MB, tylko wrzuca po jednym utworze, nie da rady całej płyty...serwis radosnie stwierdza ze tak juz ten telefon ma:( a poprzez odtwarzacz nie da się niczego pobrać z karty bowiem fon jej nie widzi!!! Ekstra! HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 nie mamy karty, te kilkadziesiąt MB to, aż za dużo dla mojej lepszej połówki :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...