Skocz do zawartości
PoGo

Samsung E900

Rekomendowane odpowiedzi

TO jak nie ma blokady klawiatury? Musi mieć chyba :D

Zainteresowałem sie też D900 i K800i kurde nie mam pojęcia co wybrać.

edit

oj chyba jednak zdecyduje sie na SE K800i same dobre opinnie na necie

Może ten telefonik ktos ma i zda recenzje?

Edytowane przez PoGo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja posiadam w domu w810i... powiem ze telefonik jest naprawde fajny.. a do tego ladny... aparat 2 megapixele robi swoje, karta 512mb, 4 dni trzyma bateria u kogos kto wygaduje dziennie pare, parenascie minut i wysyla kilka, moze kilkanascie smsow. Fajnie wspolpracuje z HF w BT. polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja dziewczyna ma juz go ponad tydzien i telefonik spisuje sie wysmienicie

jedynym minusem na dzien dzisiejszy jaki zauwazylismy to to, ze podczas rozmowy trzeba uwazac, aby nie przykladac telefonu do policzka, poniewaz mozna sie w bardzo prosty sposob rozlaczyc (dotykowa klawiatura)

jezeli ktos tuli sie do telefonu podczas rozmowy to moze o tym modelu zapomniec :)

jak cos chcecie wiedziec to pytajcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja dziewczyna ma juz go ponad tydzien i telefonik spisuje sie wysmienicie

jedynym minusem na dzien dzisiejszy jaki zauwazylismy to to, ze podczas rozmowy trzeba uwazac, aby nie przykladac telefonu do policzka, poniewaz mozna sie w bardzo prosty sposob rozlaczyc (dotykowa klawiatura)

jezeli ktos tuli sie do telefonu podczas rozmowy to moze o tym modelu zapomniec :)

jak cos chcecie wiedziec to pytajcie

Jedno pytanie a co z playerem mp3, bo u mnie nie bardzo chce pobierać muzę z karty pamięci sandiska 512MB, tylko wrzuca po jednym utworze, nie da rady całej płyty...serwis radosnie stwierdza ze tak juz ten telefon ma:( a poprzez odtwarzacz nie da się niczego pobrać z karty bowiem fon jej nie widzi!!! Ekstra! HELP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi