-GIZIU- Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Witam, ponieważ mam już dość mojego "cichego" Lainga postanowiłem skorzystać z kontaktów w Niemczech bądź USA. Czy znacie jakąś zajebistą, niesłyszalną pompkę której nie można dostać w Polsce ? Jeśli tak to prosiłbym jakieś linki. Gdyby byli chętnie to moglibyśmy zrobić większe zamówienie. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) może coś takiego (też Laing B) ) Swiftech MCP655 poza tym w nowszych zagramanicznych wucetach, często montują ludzie Laingi DCC a ja mam pytanie po co będziesz szukał cichych pompek za granicą? Może kup jakąś CWU czy CO, będziesz miał pewność, że będzie cicha. ps. czy ten temat nie powinien być w "Co kupić?" Edytowane 28 Września 2006 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 może coś takiego (też Laing B) ) Swiftech MCP655 poza tym w nowszych zagramanicznych wucetach, często montują ludzie Laingi DCC a ja mam pytanie po co będziesz szukał cichych pompek za granicą? Może kup jakąś CWU czy CO, będziesz miał pewność, że będzie cicha. Sympatyczna pompka, a coś z oferty MCS by się znalazło wartego uwagi ? Np. Alphacool AP700 ? Potrzebuje pompki małej, nie wyższej niż 7cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 ten swiftech MCP655 podobno jest glasniejszy od ddc ale wydajniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Jesli wymagasz absolutnej ciszy to cwu. Z tego co czytam to DCC jest tylko nieco glosniejszy... Skoro jednak to 'nieco' to juz dla Ciebie za duzo... Pokombinuj - moze uda sie jakos pompe cwu ulozyc. EDIT Pamietaj, ze pompa cwu musi byc w pozycji poziomej - czyli powinna u Ciebie lezec. A jej srednica jest przeciez mniejsza niz jej wysokosc. Edytowane 28 Września 2006 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cho-marek Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Jak chcesz mieć naprawdę cicho to CWU Leszno albo Grundfos. Upchniesz ją napewno w miditower. Edytowane 28 Września 2006 przez cho-marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 CWU odpada, jest za duża a mam już miejsce na pompkę przyszykowane. A co sądzicie o Innovatek Plus-12V ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Jesli "zajebisty" to wydajny to polecam AquaXtreme 50Z (czyli Swiftech MCP600). Sam posiadam i jest mooocna.. na moje aktualne warunki nawet za mocna bo musze zalewac rezerwuar po sam korek zeby nie slyszec chlupotania. Niestety jako ze jest "silna" jest tez dosc glosna.. nie to ze buczy tylko strasznie wibruje i mimo 3 roznych warstw gabek niesie halas na obudowe (najlepsze efekty dalo.. owiniecie w skarpete :P) Sprowadzana mam z USA a dokladniej z: KLIK PS - zgrabna mala no i jest na 12V :) Edytowane 28 Września 2006 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 CWU odpada, jest za duża a mam już miejsce na pompkę przyszykowane. A co sądzicie o Innovatek Plus-12V ? Mam ja wraz z rezem Innovateka - super sprawa. Nieslysze jej i daje sobie spokojnie rade z 4 blokami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Mam ja wraz z rezem Innovateka - super sprawa. Nieslysze jej i daje sobie spokojnie rade z 4 blokami :)Przyjacielu, przecież dobrze wiesz że już ją zamówiłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...