Toma$ Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Witam jestem tu nowy chciałbym zmienić płytę na taką co się dobrze podkręci. prosze o porade która bedzie z nich najlepsza (mam athlona 64 3000 venice). 1.Asrock K8 939DUAL-VSTA Uli-1695 link - http://www.proline.pl/shop.php?prodid=ASROCK+K8+939DUAL-VS 2.Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4-4X s.939 link - http://www.proline.pl/shop.php?prodid=GIGABYTE+K8NF-9 3.MSI K8N Neo4-F nForce4 s.939 link - http://www.proline.pl/shop.php?prodid=MSI+K8N+NEO4-F 4.ECS nForce4 A-939 (nForce 4 4x) rev. 1.0 link - http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=521-8 link - http://www.allegro.pl/item128797675_super_...e4_dualddr.html wiem że najlepsze są płytki DFI ele niestety cena powala i nie stać mnie na nią prosze o fachowa poradę Pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Możesz się zastanoiwić na DFI NF4 Infinity; nie jest taka strasznie droga znowu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 ale trudno ja dostac... jak nie ma to asrock:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dextor Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Witam jestem tu nowy chciałbym zmienić płytę na taką co się dobrze podkręci. prosze o porade która bedzie z nich najlepsza (mam athlona 64 3000 venice). 1.Asrock K8 939DUAL-VSTA Uli-1695 2.Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4-4X s.939 3.MSI K8N Neo4-F nForce4 s.939 4.ECS nForce4 A-939 (nForce 4 4x) rev. 1.0 Jesli chodzi o podkrecanie to Gigabyte i MSI raczej odpadaja niewiele da siez nich wyciagnac. Asrock jesli chodzi o OC juz bardziej do mnie przemawia. ECS ?? zapomnij o tej firmie. Jesli podkrecac to juz wspomniana DFI Infinity w tym przedziale cenowym. Jesli bym nie podkrecal to bym skierowal sie ku Gigabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 DFI infinity RS482 xpress 200 http://znak.pl/index.php?cid=327&scid=...FIRS482Infinity Polecam plytka tania i dobra:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toma$ Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 @meo tylka ten dfi ma zintegrowana grafe, a wiadomo że takich sie nie podkręca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 przeciez do tego mozna normnalna grafe wsadzic wiec w czym problem a plyta ma niezly potencjal oc plyty sie nie kreci jedynie podzespoly jakie na niej sa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychoo Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) homzik ma racje jak nie dostaniesz Dfi to bierz asroka, ja mam wcześniejszą wersję i nie narzekam. Edytowane 28 Września 2006 przez krychoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toma$ Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 przekonaliscie mnie do tej dfi, jednak faktycznie ciężko ją dostać :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 przekonaliscie mnie do tej dfi, jednak faktycznie ciężko ją dostać :mur: Napisz albo zadzwon do firmy ESC.pl Wiem ze niedawno jeszcze byla do dostania. Porozmawiaj z nimi moze jeszcze jakas DFI bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toma$ Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 jakby ktos miał 100% wiadomosc gdzie dostane DFI INFINITY prosze dac znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 w znak.pl zamow tam powinny byc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dextor Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Kolega ma GA-K8NF-9-RH od niedawna ... dzisiaj eksperymentowal z ustawieniami i doszedl do 267x9 ... jak stabilnie trudno powiedziec ale superpi przeszlo, prime95 tez troche chodzilo .. procek ma ode mnie wlasnie tak kolo 2400 wyciagalem na nim stabilnie tak wiec jesli bys nie znalazl Infinity to bym polecil tego gigabyte. kolega wlasnie tez chcial za moja namowa DFI Infinity ale mial problemy z nabyciem to wzial tego Gigabyte i narazie jest zadowolony. Tylko ze ten Gigabyte ma chipset chlodzony jakims badziewiem ale dokreci do niego jakis wiatraczek i nieco go schlodzi. Bo o ile dobrze dziala czujnik to temperatura chipsetu dochodzi do 70 stopni :) Edytowane 28 Września 2006 przez dextor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 jesli nei dorwiesz DFI to tylko ASRock... o innych zapomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Ja też polecam ASRocka, bardzo dobra płytka, jak sie kręci?? Wyniki w sygnaturce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toma$ Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 w znak.pl nie ma DFI INFINITY :cry: A co powiecie o tej płytce : Epox 9NPA3-ULTRA (nForce4-Ultra PCI-E SATA2) http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=521-20 - - - oto test Ponoć kozacka ja DFI :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 plyta tez slyszalem ze ejst niezla ale ciezko epoxy dostac niestety:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 zapytaj w sklepie www.wista.info ostatnio sprowadzali wlasciwie specjalnie dla mnie DFI, bo normalnie w ofercie nie mieli. dzis pytalem tez o Epoxa dla znajomego, co prawda nie 9NPA3-ULTRA ale odpisali, ze tez moga zalatwic - wiec moze i ten model bedzie dostepny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Panowie!!! Napisalem ze w ESC.pl powinni ja miec. Jezeli nie to zamowia. Wtedy bedzie do odbioru w ciagu kilku dni no moze tygodnia. Polecam ten sklep bo maja szybki i dobry serwis. Edytowane 29 Września 2006 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 a dlaczego zapomnieliscie o poczciwym asusie a8n SLI SE ? albo o normalnym, bez SE. Cena mniej wiecej podobna a jednak asus to asus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Panowie napisalem ze w ESC.pl powinni ja miec a jak nie to zamowia i bedziesz ja mial w ciagu paru dni moze tygodnia. Polecam ten sklep bo maja szybki i dobry serwis.standardowy powiedzialbym - czekalem 2 tygodnie na serwis plyty glownej.. a potem jeszcze sciemniali, ze naprawili chociaz w rzeczywistosci dali nowy egzemplarz - ale gwarancji juz nie. ot takie mam z nimi doswiadczenia. edit: mib: widzisz, kazdy ma inne doswiadczenia :) ja w gralu raz oddawalem karte graficzna, czekalem tyle samo co w esc (2 tyg.) i dostalem nowiutka, pachnaca :D karte bez zadnej sciemy.. Edytowane 29 Września 2006 przez tomos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 standardowy powiedzialbym - czekalem 2 tygodnie na serwis plyty glownej.. a potem jeszcze sciemniali, ze naprawili chociaz w rzeczywistosci dali nowy egzemplarz - ale gwarancji juz nie. ot takie mam z nimi doswiadczenia. Maly OFF Nie moge narzekac na ich serwis. A z serwisami mialme juz troche doczynienia. Najgorszy jest GRAL czekasz kolo miesiac i Cie zbywaja................. EOFF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Panowie napisalem ze w ESC.pl powinni ja miec a jak nie to zamowia i bedziesz ja mial w ciagu paru dni moze tygodnia. Polecam ten sklep bo maja szybki i dobry serwis.bedzie dla wszystkich w ich sklepie ? czy tylko dla ciebie sprowadza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 bedzie dla wszystkich w ich sklepie ? czy tylko dla ciebie sprowadza ? Dla wszystkich nie mam tam zadnych "wejsc" ani ukladow. Prznajmniej nie bylo z tym problemu jakis czas temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...