alojzy1 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 no mnoznika nie mozna zmienic w biosie ani zworkami wiec walnalem fsb na 150 (pamieci mam 266 wiec 300 to taki bezpieczny prog) wyniki z si soft sandra 2003 moc procka z 40 skoczyla na 45 wat temp o okolo 1 stopien z cpu arithmetic benchmark alu z 5504 mipsow skoczyla na 6218 mipsow a z 2208 mflops na 2492 nie chce dawac wyzej bo nie wiem jak tam jest z dzielnikiem i czy plyta ma 1/5 pozatym mam pamieci 266 noname czy ewentualnie jakby sie wieszaly dalaby cos zmiana napiecia (opcje mam +6.4 % +9% no i - 2.3%) wiatraczek oczywiscie boxowy coprada temperatura 51 stopni na b0 jest raczej wina czujnika cos zoltki sie nie postaraly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Nie bardzo rozumiem czemu ten topic ma służyć :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alojzy1 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Nie bardzo rozumiem czemu ten topic ma służyć :? NO KTOS KUPUJE TO NIECH WIE BO W INTERKU NA TEMAT PLYTY MALO INFORMACJI A CO TOBIE COS PRZESZKADZA TO PO ciach!A TU WCHODZILES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 no mnoznika nie mozna zmienic w biosie ani zworkami wiec walnalem fsb na 150 (pamieci mam 266 wiec 300 to taki bezpieczny prog) wyniki z si soft sandra 2003 moc procka z 40 skoczyla na 45 wat temp o okolo 1 stopien z cpu arithmetic benchmark alu z 5504 mipsow skoczyla na 6218 mipsow a z 2208 mflops na 2492 nie chce dawac wyzej bo nie wiem jak tam jest z dzielnikiem i czy plyta ma 1/5 pozatym mam pamieci 266 noname czy ewentualnie jakby sie wieszaly dalaby cos zmiana napiecia (opcje mam +6.4 % +9% no i - 2.3%) wiatraczek oczywiscie boxowy coprada temperatura 51 stopni na b0 jest raczej wina czujnika cos zoltki sie nie postaraly WOW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 NO KTOS KUPUJE TO NIECH WIE BO W INTERKU NA TEMAT PLYTY MALO INFORMACJI A CO TOBIE COS PRZESZKADZA TO PO <font color="#FF0000">[ciach!]</font> TU WCHODZILESPo pierwsze nie krzycz, po drugie wchodziłem bo spodziewałem się czegoś ciekawszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ostatnio powsataje mania robienia bezsensownych tematow (np. GF4MX440SE i SUPER PAMIECI SAMSUNGA.... po co nam to wiedziec....... jak i tak bylo juz o tym sta razy....... ) Ojojojoj źle sie dzieje , źle się dzieje..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 no mnoznika nie mozna zmienic w biosie ani zworkami wiec walnalem fsb na 150 (pamieci mam 266 wiec 300 to taki bezpieczny prog) wyniki z si soft sandra 2003 moc procka z 40 skoczyla na 45 wat temp o okolo 1 stopien z cpu arithmetic benchmark alu z 5504 mipsow skoczyla na 6218 mipsow a z 2208 mflops na 2492 nie chce dawac wyzej bo nie wiem jak tam jest z dzielnikiem i czy plyta ma 1/5 pozatym mam pamieci 266 noname czy ewentualnie jakby sie wieszaly dalaby cos zmiana napiecia (opcje mam +6.4 % +9% no i - 2.3%) wiatraczek oczywiscie boxowy coprada temperatura 51 stopni na b0 jest raczej wina czujnika cos zoltki sie nie postaraly na tej plycie bardziej oplaca sie odblokowac mnoznik i ciachac........ moze bys wtedy wyciagnal 12,5 x 150.... ale obowiazkowo jakies chlodzenie lepsze...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 aaaaaaaaaaaaa a to jest B0!!!!!!!!! nie zauwazylem........ nie no to mozesz loozem krecic........ tylko ze ta plytke chyba nie ma zmiany mnoznika......... :twisted: ECS :twisted: sorki po prostu nawet nie chcialo mnie sie czytac ....... nastepnych mega osiagniec i olalem pierwszy tekst...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Miałem tą płyte i wiem, że ma dzielnik 1/5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Miałem tą płyte i wiem, że ma dzielnik 1/5.Udało ci się może wyjść ze 150 fsb? Jeżeli tak, to jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Szzcerze mówiąc mojego palomio podkręciłem tylko do 150 fsb, ale wiem, że plyta ma dzielnik 1/5, więc myślałem, że na nowych athlonach BO, 166 powinno pójść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Szzcerze mówiąc mojego palomio podkręciłem tylko do 150 fsb, ale wiem, że plyta ma dzielnik 1/5, więc myślałem, że na nowych athlonach BO, 166 powinno pójśćNiestety też tak myślałem kupując JIUGB 0251 :wink: Płyta musi mieć jakąś wadę konstrukcyjną, bo jeszcze nie słyszałem żeby ktoś wycisnął więcej niż 150MHz. Ale płyta ma ponoć dzielnik 1/5. Tylko empirycznie nie udało się nikomu o tym przekonać :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...