esor Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 mam 512mb ddr pc2100. ale moge zaniemic je na 256mb pc2700. oplaca sie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 W dużym stopniu zależy to od reszty Twojego konfigu, ale ogólnie myślę, że nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 4-5% wydajnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Zostaw to co masz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 hehe jak by mi ktoś miał dopłacać to moze.. ale w sumie to nie wymienuał bym sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Stary nie ma sensu chyba że te 256 to jakieś markowe i dobrze się kręcą a ty planujesz jakiś mocny O/C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...