huta Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego część plików mam napisane w niebieskim kolorze ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Partycja NTFS, i włączona kompresja na tych plikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huta Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Partycja NTFS, i włączona kompresja na tych plikach. kurcze nierozumiem o co chodzi.... co zrobić żeby były na czarno a nie na niebeisko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) napisz co to są za pliki i w jakich katalogach, ja się jeszcze nie spotkałem z tym żeby pliki same się kompresowały aby zaoszczędzić miejsce na dysku albo same się szyfrowały, ktoś musiał zmienić ich atrybuty Edytowane 29 Września 2006 przez truman20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Wystarczy ze sie korzysta z oczyszczania dysków, zeby czesc plików sie skompresowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 po kiego chcesz to mieć "czarne" ??? przecież skompresowane to trochę miejsca oszczędza .... lepiej włącz kompresowanie dla całego dysku i bedziesz miał wiecej miejsca ... jak nie to lepiej postaw system na fat32 i bedzie działał szybciej :P ... możesz jeszcze dowalić partycję na plik wymiany w fat32 ale o tym w innym topicu... tak czy inaczej niebieski górą :P zwłaszcza ostatnio :P btw. SGJ dzięki za cdopen/cdclose bardzo mi pomaga :D Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 @huta Otwórz Mój komputer/z menu Narzędzia/Opcje folderów/zakładka Widok/tutaj odznacz "Pokaż zaszyfrowane lub skompresowane pliki NTFS w kolorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huta Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 @huta Otwórz Mój komputer/z menu Narzędzia/Opcje folderów/zakładka Widok/tutaj odznacz "Pokaż zaszyfrowane lub skompresowane pliki NTFS w kolorze. dobra dzięki już zrobiłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...