ga.patrick Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Witam mam problem z raportami, tzn chce je skasować ale nie moge :/ w programie wyłączyłem tworzenie raportów a w plikach chciałem usunąć wszystkie raporty (narobił ich 66540) i nie da się. Ręcznie próbowałem skasować i są używane bądź chronione. Wyłączyłem kasperskego i wszystkie możliwe usługi i dalej się nie da Ma ktoś jakiś pomysł?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravcik Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Witam mam problem z raportami, tzn chce je skasować ale nie moge :/ w programie wyłączyłem tworzenie raportów a w plikach chciałem usunąć wszystkie raporty (narobił ich 66540) i nie da się. Ręcznie próbowałem skasować i są używane bądź chronione. Wyłączyłem kasperskego i wszystkie możliwe usługi i dalej się nie da Ma ktoś jakiś pomysł?? pozdrawiam Spróbuj uzyc Unlocker-a http://ccollomb.free.fr/unlocker/, jesli nie poskutkuje to uninstall i wtedy del, jaka ver. tego Kasperskiego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ga.patrick Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 To jest ver 6 (najnowsza). Spróbuje tego unlocker-a. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...