[cahe] Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Problem wygląda tak: Zarówno na płycie Abit AI7 jak i Asrock 775Twins mam układy realteka odpowiedzialne za dźwięk (różne). Instaluje Windows XP (oryginał), sterowniki (do tej pory wszystko okej), następnie ładuje do niego SP2... Po instalacji SP2 znika mi ikonka głośniczka z tacki systemowej i Windows nie odtwarza żadnych dźwięków. Dziwne jest natomiast to, że np. w WMP czy grach dźwięk jest i gra pięknie, natomiast nie ma żadnych dźwięków systemowych, ani np. z animacji flash (youtube, etc.). Co jest? Dzieje się tak na obu płytach, a to przecież różne komputery! Przywracanie systemu rozwiązuje sprawę, ale ja chcę mieć SP2 na kompie! Edytowane 29 Września 2006 przez [cahe] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Najpierw SP2, potem sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 efekt ten sam.. testowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 zintegruj sp2 z instalka strzel formata i dopiero stery walnij http://binboy.sphere.pl/index.php?show=128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 ze zintegrowanym SP2 działa ;-). przy okazji wyciąłem pare rzeczy nLitem i zrobiłem sobie nową płytkę ;-). thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 nie ma sprawy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...