Uneek Eth Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Cześć... Panowie i Panie chodzi o MSI Twin-BIOS Technology... Na grafie mam jumper JP1 można go ustawić w dwóch trybach: working & safe-mode... Czy ktoś z Was dokonywał już zmiany Bios'u przełączając tą zworkę :?: Jeśli tak poproszę o wyjaśnienie co i jak robić... DZięki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 W którym miejscu znajduje się ta zworka. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 W którym miejscu znajduje się ta zworka. Pozdr. U mnie jest przed wyjściem DVI zaraz obok Bios'u... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 A i jeszcze jedno... Ten bajer ("Dual Bios") jest opcjonalny... Więc nie każdy go ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 A i jeszcze jedno... Ten bajer ("Dual Bios") jest opcjonalny... Więc nie każdy go ma...No to ja nie mam :cry: Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja mam... i nie wiem co to ten Twin BIOS :oops: :? . Moze jakies oswiecenie :wink: ????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Jesli ta zworka zanjduje sie na przeciwko dvi to takową posiadam ale jeszcze z tym nic nie kombinowałem mam model VTD8x 128mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Twin bios to poprostu zabezpieczenie Jesli nie uda sie wymiana biosu to startuje sie na zapasowym i ponownie wgrywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgadza się TwinBios to zabezpieczenie tylko jak go poprawnie użyć :!: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Jak na razie nikt nic nie wie... To moze zapytam inaczej. Czy ktoś flash'ował już Bios na tej karcie :?: Pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...