bublus Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) sprawiłem sobie niedwno taką http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,832236.asp obudowe i mam czujniki do temperatury (do panela są potrzebne) czujniki są do CPU,VGA,HDD i tu jest moje pytanie: 1.Cpu mam umieścić między moim prockiem a radiatorem?? 2.Vga wsadzić pod NB?? 3. do dysku nie wiem gdzie włożyć kompletnie ;/ Edytowane 29 Września 2006 przez bublus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 nie wkładaj przypadkiem czujnika pomiędzy radiator a CPU ani NB!! najlepiej przcyczepić je gdzieś do radiatora przy samym CPU/NB co do dusku to najlepiej gdzies przyczep przy elektronice gdyż tam się najbardziej grzeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Ja kupiłem budę też z czujnikami ale sie zastanawiam czy je wogóle przyczepiac <_< mam okno i każdy kolejny kabel = zawalona buda. Jak narazie trzymam je schowane, być może HDD podłacze ale CPU ? ma mi taki kabel zwisać :blink: jakoś mi sie to nie widzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 CPU - na radiatorze, ale jak najblizej procesora VGA - mozesz po drugiej stronie GPU, ew tez na radiatorze jak najblizej rdzenia HDD - na pokrywie lub na jednym z bokow (ponoc na bokach dyski sie najbardziej grzeja. Tak btw. nie lepiej bylo sobie kupic jakiegos Chiefteca lub anteca i do tego dobrac jakis panel do sterowania ?? Np. Akasa AK-FC-03?? Bo ten Ultra-Media nie wzbudza mojego zaufania. Wyglada jak choinka lub zabawki na odpuscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Tak btw. nie lepiej bylo sobie kupic jakiegos Chiefteca lub anteca i do tego dobrac jakis panel do sterowania ?? Np. Akasa AK-FC-03?? Bo ten Ultra-Media nie wzbudza mojego zaufania. Wyglada jak choinka lub zabawki na odpuscie. Chieftec i anteci są dla mnie za drogie a ta buda kosztowala mnie 150zł, panel już mam i go teraz sprzedam i mi się zwróci 60 zł za panel + starą bude więc wsumie wyjdzie mnie za tą obudowe jakieś 50 zł. a musiałem zmienić wkońcu moją starą obudowe bo mnie do szału doprowadzała a i w rzeczywistości wyglądą dużo ładniej niż na zdięciach ;) Edytowane 29 Września 2006 przez bublus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partizano Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 mam identyczną bude i potrzebuje pomocy jest tyle moleksów ze nie mam pojęcia jak to podłączyc pomoze ktos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 [ot] O gustach sie nie dyskutuje ale to jest tak cholernie brzydkie ze nawet za darmo bym nie wzial.... [/ot] partizano Wyjasnij dokladniej OCB bo na razie mysle ze masz po prostu problem ze znalezieniem instrukcji i przeczytaniem co i jak... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 obudowa jest ładna na tym zdięciu rzeczywiście wygląda jak choinka i jest brzydka ale w realu mi się bardzo podoba musze przyznać. @partizano chodzi ci o podpiecie panelu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...