mongothealien Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 dostałem od kumpla film w plikach *ogm 8O WMP odtwarza ok 2 sek i wiesza kompa. szukałem w necie i jedyne co znalazłem po podpowiedziach windowsa, to OGG VORBIS - kodek do muzy. mam zainstalowany ace mega codec pask5 i kapa :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 http://tobias.everwicked.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Błąd HTTP 403 - Zabroniony Internet Explorer no i kapa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 gdzieś mam ten filtr, wyśle Ci to na meila - zapodaj adres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 wielkie THX Crevw... na stronkę którą podałeś wyżej już wcześniej trafiłem ale zawsze cholerne 403 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 dawaj ten adres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 dawaj ten adres tam w dole kazdego okienka sa przyciski i tam jest adres e-mail ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 http://filext.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...