kfazzi Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Witam... Otóż chciałem sobie na kompie postawić GENTOO (ma bardzo dobrego manuala)... Sciągnąłem werję minimalCD, wypaliłem na płytkę... Resecik kompa i płytka ładnie się bootuje. Teraz kożystając z manuala prubuję skonfigurować sieć i... nic.. Nie wykrywa mi sieciówki... W nocy mogę ściągnąć wersję LiveCD ale chciałem się was zapytać jak można skonfigurować tą kartę wirless ?? Może problem leży po stronie tego, że ona jest na USB ?? Nie mam za dużo czasu (klasa maturalna :/ ) i dlatego nie mogę za długich chwil poświęcić na linuxa ale chciałem się czegoś nowego nauczyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Prosze. Chwila z google http://www.linuxfan.pl/dyskusje/pcol.2003/10.2003/8295.php3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...