mopik100 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) Zastanawiam się nad dwoma: LG Flatron L194WT-SF ---> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31290 Samsung SyncMaster 940BW Silver ---> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31723 Interesują mnie tylko widescreen'y. Który wziąć? Obydwa wizualnie mi się podobają :rolleyes: Edytowane 30 Września 2006 przez mopik100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 porownaj sobie oba z roznych stron: 940BW L194WT parametry maja podobne a matryce tego samego typu, wiec patrz zwlaszcza na nozke (w szajsungu sprzedawanym w Polsce jest ta dluga srebrna) i umiezczenie przyciskow ja porownywalem te 2 monitrory na zywo i nawet mialem brac Szajsunga gdyby nie brak w OSD opcji dotyczacych ustawiania proprocji obrazu (zadna 19" wide tego nie ma) jak po obejzeniu tych fotek niadal nie bedziesz zdecydowany, to rzuc moneta i modl sie, zeby nie stanela na kancie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopik100 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Dobra zdecydowałem się na Samsunga. Biore go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarucha Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 nozke (w szajsungu sprzedawanym w Polsce jest ta dluga srebrna)a mi sklep odpisał że mają z nóżką prostą, czyli tą krótką bez regulacji wysokosci. Możesz napisac gdzie jest ten monitor z regulowana wysokoscią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 a mi sklep odpisał że mają z nóżką prostą, czyli tą krótką bez regulacji wysokosci. Możesz napisac gdzie jest ten monitor z regulowana wysokoscią? w sklepach Saturn/MM/... jak chodzilem za monitrami (okolo miecha temu) mieli na tej klasycznej dlugiej srebrnej nozce w Lorienie na Ptasiej i jeszcze w 3 innych sklepach - bodajze w ICO Komputer na Grzybowskiej, reszty nie pamietam :rolleyes: po prostu jak kupujesz via NET musisz w zamowieniu wyraznie zaznaczyc ze chcesz podstawke typu HAS a nie SIMPLE - to sa standardowe nozki Samsunga i nie powinno byc problemu z dostepnoscia tej lepszej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark19 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Mam złe wieści apropo Samsunga Również chcę go kupić, i żywię taki zamiar od zeszłej środy, ale chwilowo nigdzie go nie mozna dostać. Sprawdziłem chyab wszystkie e-sklepy i sklepy większe sklepy w Krakowie, oraz wszystkie sklepy w Tarnowie i nigdzie nic. W końcu dzisiaj dokopałem się już do dystrybutora, i tam powiedziano mi ze będa najwcześniej za 2 tygodnie w PL. Póki co można ostatki dostac na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarucha Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 po prostu jak kupujesz via NET musisz w zamowieniu wyraznie zaznaczyc ze chcesz podstawke typu HAS a nie SIMPLE - to sa standardowe nozki Samsunga i nie powinno byc problemu z dostepnoscia tej lepszej :)Można pisać w zamówieniu co się chce a co przyślą to nigdy nie wiadomo. Też zamówiłem w sklepie shift.sklep.pl monitor z DVI a przysłali bez i przesyłka powrotna mnie kosztowała niecałe 50zł, no i zamiast monitora to strata w portfelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...