Skocz do zawartości
mopik100

Nowy Monitor Panoramiczny 19' - Kwota Ok. 1000 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad dwoma:

LG Flatron L194WT-SF ---> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31290

Samsung SyncMaster 940BW Silver ---> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31723

Interesują mnie tylko widescreen'y.

Który wziąć?

Obydwa wizualnie mi się podobają :rolleyes:

Edytowane przez mopik100

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

porownaj sobie oba z roznych stron:

940BW

L194WT

parametry maja podobne a matryce tego samego typu, wiec patrz zwlaszcza na nozke (w szajsungu sprzedawanym w Polsce jest ta dluga srebrna) i umiezczenie przyciskow

ja porownywalem te 2 monitrory na zywo i nawet mialem brac Szajsunga gdyby nie brak w OSD opcji dotyczacych ustawiania proprocji obrazu (zadna 19" wide tego nie ma)

jak po obejzeniu tych fotek niadal nie bedziesz zdecydowany, to rzuc moneta i modl sie, zeby nie stanela na kancie :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi sklep odpisał że mają z nóżką prostą, czyli tą krótką bez regulacji wysokosci.

Możesz napisac gdzie jest ten monitor z regulowana wysokoscią?

w sklepach Saturn/MM/... jak chodzilem za monitrami (okolo miecha temu) mieli na tej klasycznej dlugiej srebrnej nozce

w Lorienie na Ptasiej

i jeszcze w 3 innych sklepach - bodajze w ICO Komputer na Grzybowskiej, reszty nie pamietam :rolleyes:

po prostu jak kupujesz via NET musisz w zamowieniu wyraznie zaznaczyc ze chcesz podstawke typu HAS a nie SIMPLE - to sa standardowe nozki Samsunga i nie powinno byc problemu z dostepnoscia tej lepszej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam złe wieści apropo Samsunga

Również chcę go kupić, i żywię taki zamiar od zeszłej środy, ale chwilowo nigdzie go nie mozna dostać. Sprawdziłem chyab wszystkie e-sklepy i sklepy większe sklepy w Krakowie, oraz wszystkie sklepy w Tarnowie i nigdzie nic.

W końcu dzisiaj dokopałem się już do dystrybutora, i tam powiedziano mi ze będa najwcześniej za 2 tygodnie w PL.

Póki co można ostatki dostac na allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu jak kupujesz via NET musisz w zamowieniu wyraznie zaznaczyc ze chcesz podstawke typu HAS a nie SIMPLE - to sa standardowe nozki Samsunga i nie powinno byc problemu z dostepnoscia tej lepszej :)

Można pisać w zamówieniu co się chce a co przyślą to nigdy nie wiadomo. Też zamówiłem w sklepie shift.sklep.pl monitor z DVI a przysłali bez i przesyłka powrotna mnie kosztowała niecałe 50zł, no i zamiast monitora to strata w portfelu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi