chalwa88 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Kupiłem mobo jak w temacie i mam problem z jego uruchomieniem. Na mobo piny prezentują się tak . Kable które mam to: power led (zielony,pusty,biały), hdd led(czerwony biały), power sw (zółty, biały) i reset (niebieski,biały). Jak podłączyś te kable do mobo, aby się włączyło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Nieno za chwile mnie szlag trafi wisi temat o tej płycie a ten zakłada nowy :mur: :mur: a po 2 do każdej płyty dodaja cos takiego jak instrukcja obsługi i tam takie informacje sa zawarte z tego co mi wiadomo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Spytaj w temacie od tej mobo!! http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2337793 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 heheh misiek byłem pierwszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Hmm. Po pierwsze nie każdy wie, że VSTA to prawie to samo co SATAII i dlatego pisze nowego posta. Po drugie w instrukcji do tej płyty jest babol. Mianowicie zamienione są oznaczenia RST Button z PWR Button. Wystarczy zamienić reset z powerem i będzie o.k. Ewentualnie włączac kompa resetem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 jak ktos jest na tyle mądry, żeby wejść na to forum to z pewnością zauważy INSTRUKCJE i przyklejony temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Dajcie se siana z tymi przyklejonymi tematami. Człowiek chce zadać pytanie dotyczące któregoś sprzętu, np. płyty głównej, to odsyłacie do tematu o tej płycie. No to człek posłusznie idzie i widzi temat mający np. 200 stron i teraz trzeba pół dnia czytać. Zadawane pytania w takich tematach często także przechodzą bez echa, bo stali bywalcy tego forum dyskutują między sobą. Przepraszam za off-topic, ale... a nawet bana mi możecie dać :P Edytowane 8 Października 2006 przez soulburner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 ja PIER. niektórzy są tempi. Bierzes śrubokręt i jezdzisz po wszystkich pinach az sie odpali. A co instrukcji nie dostałes? Na laminacie wszystko jest napisane! Banał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Skoro masz końcówkę PLED w postaci zielony, pusty, biały, to musisz wykonać następujący myk - jeden z kabelków przenieść w miejsce pustego pinu (trza trochę dłubać) lub rozciąć tą końcówkę na dwie części - wtedy nie będzie problemu z podłączeniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...