azzir Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam, mam dokładnie taki sam problem z moja Toshk'ą (5100-201). dzwoniłem do serwisu w W-eiw i gościu po moich kilku słowach momentalnie potwierdził usterkę karty i jest to podobno norma w tych modelach. Podobno utleniają się ścieżki i konieczne jest przelutowanie chipa. Koszt imprezy to około 500zł !!! Na nieszczęście nie można nigdzie trafić na używaną kartę. Podobne karty ma też \Dell ale nie będę pasowały ze wzgl. na wymiary i gniazdo. U mnie problem z "paprochami" na ekranie pojawia sie na ogól po kilku minutach kiedy procek sie troszke rozgrzeje a razem z nim grafika. Zaczęło sie niewinnie : pożyczyłem laptoka koleżance i któregoś dnia już "nie wstał" a na ekranie pojawiły sie linie i kwadraciki. Następnie przy logowaniu wyskoczył komunikat "failure media, check cable..." No i juz tak walcze o kilku tygodni z grafiką. Zastanawiam sie czy nie pomoże założenie radiatora na grafikę. Gdyby udało się komus z was rozwiązać ten problem to proszę o kontakt: citizen@poczta.fm. pozdr. waldek :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris26 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam mam ten sam problem z tą karta czy ma ktoś z was namiary gdzie ja mozna zdobyć? był bym wdzięczny za jakieś info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...