Gość Bio Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 łufff niezła lista się zrobiła :] jeśli w tytułąch sa bledy to niech mi ktoś napisze poprawne wersje na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Od siebie dodam tylko jeden tytuł. Gra wspaniała, niestety często niedoceniana. STAR OCEAN: THE SECOND STORY Kto grał ten wie, że to prawdziwe cudeńko RPG :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Dragon ball finall bout B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 star ocean już był a dragon ball dodany :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 STAR OCEAN: THE SECOND STORY Tak....ten dodatkowy level. Stanolem chyba na 8 albo 9 poziomie. Nie dlatego , ze bylem za slaby ale dlatego , iz gralem w to na wakacjach na czarno bialym telewizorze(kumacie o co lazilo). Jeden z lepszych jRPG w jakie gralem. Duzo postaci , dobra fabula i ta kreska( i tem kradziej , ktory pozyczyl i nie oddal). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 A gdzie Battle Arena Toshiden? Pierwsza czesc byla wielkim hitem i na pewno miala spory udzial w wypromowaniu konsoli. Sam pierwszy raz widzialem ja w akcji na konsoli sprowadzanej z Japonii w dodatku podlaczonej do monochromatycznego (zielono-czarnego) monitora i wywarla na mnie naprawde wielkie wrazenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Powtórzę moją wypowiedź z innego tematu: LOADED kopał tyłek! Dla tej gierki (co za muza...) pożyczałem od kumpla grajstację! Za to następca to syf jakich mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Z mojej strony jeszcze: Syphon Filter, Fifa(01 najlepsza), NHL(00 imo najlepszy), NBA (wszystkie na PSX były miodne), Ducati World, Ridge Racer ;). A zapomnieliście wszyscy o Diablo... Edytowane 11 Października 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...