goralsim Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Witam!! Posiadam wieże PANASONIC SA-AK18 i od pewnego czasu zaczęly mi na niej wyskakiwac błędy.Na początku zdarzało sie tobardzo rzadko lecz z czasem coraz szybciej.Mianowiie nieraz kiedy słucham muzyki wieża sie wyłącza i wyskakuje błąd z napisem na wyświetlaczy "F61" nie moge wtedy nic nacisnąć ale prąd do wieży dochodzi ponieważ pali sie notrolka od zasilanaia , nie moge tylko wejść do któregokolwiek programu np.CD TAPE TUNER AUX.Kiedy naciskam któryś z tych programów to wyskakuje włąsnie ten błąd i tak coś jakby strzela z tyłu wieży.Kiedy nacisne z tyłu wieże za kable np od głośników to wieża sie włącza, ale też nie zawsze.Dzisiaj nastąpił koniec, nawet nic nie daje pzyciskanine wieży z tyłu. Ciągle tylko "f61" wyskakuje. POMÓŻCIE nie wiem co zrobić . Czy to jest poważna usterka czy można to naprawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 na pewno sam tego nie naprawisz... :wink: a jeśli już to dziwnym trafem... Choć nie wiem co znaczy ten błąd, to zapewne fachowcy z serwisu panasonica mogli by coś na ten temat powiedzieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...