Gość Pigmej Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Witam. Czy ktoś spotkał się w tym laptopie albo w zbliżonym modelu Asusa z problemem nie uruchamiania się kompa? Zdarza się to czasami (parę razy w miesiącu). Klikam POWER a komputer nic. Dopiero jak odepnę go od zasilania, wyjmę i włożę baterię to startuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Czyli nikt nie wie? Dodam że upgrade BIOSu nic nie dał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 zdarzylo mi sie cos takiego w A6ja z tym ze raz bateria miala zero totalnie bo go wlozylem zamykajacego sie do torby i cos tam sie zjebalo, a drugi raz po prostu nie zareagowal na naduszenie za pierwszym razem podus tak z 2 sek, jak nie odpala to do serwisu w piz du hah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Witam. Czy ktoś spotkał się w tym laptopie albo w zbliżonym modelu Asusa z problemem nie uruchamiania się kompa? Zdarza się to czasami (parę razy w miesiącu). Klikam POWER a komputer nic. Dopiero jak odepnę go od zasilania, wyjmę i włożę baterię to startuje. ja tak mialem w toshibie, okazalo sie ze elektronika baterii swirowala i lapek nie odpalal. i musialem robic takie zabiegi jak ty:) pozniej serwis i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...