piec22 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Witam Jaki polecacie internet w Ostrowcu Świętokrzyskim (woj. Świętokrzyskie) na dzień dzisiajszy kożystam z MSK ale to straaszna lipa :( w dzień tylko 128 wzamian za 60 zł, oraz wew. IP :( jedynie w nocy dostaje 1 Mb. :/ ale co mi po tym, skoro mam wew IP a raczej nie da sie kożystać z P2P z wew IP. Myśle obecnie o zmianie na Net24. Dlatego jest ktoś kto byłby mi wskazać najlepszego providera w Ostrowcu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 a co z neo ? Jest u Was ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Onio napisał(a): a co z neo ? Jest u Was ?Tyle co nic... chodzi jak chodzi, chociaż ja nie mam możliwości posiadania nerwostraty, bo mam telefon z netii :) ale nie żałóje zbytnio, po kontaktcie z neo u mojej kuzynki. Gdzie straciłem około 10 godzin na tym, żeby połączenia nie zrywało po 2 minutach... Co sie okazało, nagle kable 'straciły swoją ważność' jak to usłyszałem od serwisanta jedyne co zrobiłem to " <_< :blink: :huh: :lol2: " W jego twarz... i pożegnałem pana w trybie natychmiastowym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Niedługo wejdzie nowy provider e-świetokrzyskie , 1mbit niby ma kosztować ok 40zł , na początku mają być podłączone przedsiębiorstwa a potem klienci indywidualni. W tym roku oferta powinna być dostępna , net będzie radiowy(kilka nadajników na terenie miasta) Jest też firma , która udostępnia 4mbit(upload i download) tylko abonament 500zł - można łączyć dowolną ilość kompów Edytowane 2 Października 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 sideband napisał(a): Niedługo wejdzie nowy provider e-świetokrzyskie , 1mbit niby ma kosztować ok 40zł , na początku mają być podłączone przedsiębiorstwa a potem klienci indywidualni. W tym roku oferta powinna być dostępna , net będzie radiowy(kilka nadajników na terenie miasta) Ciekawie sie to zapowiada... A czy klijęci indywidualni będą mieli możliwość podłączenia się już w tym roku ? I masz może jakieś dokładniejsze informacje? Będzie to na całym terenie Ostrowca (takie zad.. jak Rosochy też będą miały taki 'bajer') Czyli inaczej... co wiesz to prosze napisać... (sytucja z nat , czas umowy, limity downloadu ) Pzdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Pisałem nadajników będzie kilka w ostrowcu , zasięg będzie ostrowiec i okolice , ok 40zł za 1mbit więcej nie wiem. Napewno zrobi się głośno jeżeli to ruszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Nowe informacje E-św: Dokońca roku ma to działać , już w mieście kładą światłowody - tworzą sieć szkieletową światłowodową dla województwa św. Po zakończeniu prac zatrudnią providera do prowadzenia i konserwacji sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 sideband napisał(a): Po zakończeniu prac zatrudnią providera do prowadzenia i konserwacji sieci. I to mnie najbardziej boli :mur: Mieszkam w Sandomierzu kilkaset metrow od nadajnika wiec tylko zew IP i juz jestem szczesliwym posiadaczem. Zasięg: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 sbchp250 napisał(a): I to mnie najbardziej boli :mur: Mieszkam w Sandomierzu kilkaset metrow od nadajnika wiec tylko zew IP i juz jestem szczesliwym posiadaczem. Również jak i ja :) tylko zew IP mi wystarczy i transfer up-512 kbps i jestem naprawde zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 I wiadomo coś z tym całym e-świętokrzyskie ? bo ja sie nigdzie niczego nie mogę dowiedzieć sensownego... (sry za post pod postem...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Mysle ze jak to bedzie radiowe to znowu bedzie jak z innymi radiówkami, ze predkosc deklarowana na papierku bedziesz miał ładna ale bedzie to chodzic ze szkoda gadac:/. Ja mam net24 640kb/s swietna sprawa mały ping szybko sciaga, nierozłancza:] to co lubie stabilnosc, miałem 3 lata radiówke juz niechcce, wole drozej i wolniej ale stabilniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Skoro będzie niżej niż prędkość deklarowana to chyba można złożyć wypowiedzenie... :) pozatym... miało to być do końca roku... jest 6 grudnia i cisza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...