Gość nairda Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 witam ! staram się usunąć zwykły katalog, jednak ciągle wyskakuje komunikat że nie można usunąć katalogu - katalog nie jest pusty. Ale on jest pusty ! Nic w nim nie ma. Próbowałem pod trybem awaryjnym ale to samo. To żaden katalog z jakiegoś programu czy systemowy czy czegoś. Zwykły, który utworzyłem i przechowywałem w nim pliki tekstowe. jak go usunąć? Będę wdzięczny za info pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 to powino pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nairda Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 unlocker pisze że nie ma nic blokującego, nawet pisze że skasował ale katalog wciąż nie jest skasowany. Nie wiem o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 mialem tez kiedys przypadek ze taki folder byl trzymany przez niedzialajacy program (dziwne), np przez mp3tag nawet po zamknieciu programu nadal nie mozna bylo usunac folderu w ktorym ostatnio sie pracowalo, pomogla dopiero zmiana w programie na inny folder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nairda Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 ale ten nawet nie był używany przez program , trzymałem w nim pliki tekstowe. Może być np uszkodzony przez jakiegoś wira czy coś ( na to wygląda bo nie można mu zmienić atrybutów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Ewentualnie może być w miejscu uszkodzonego sektora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nairda Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 ale daje sie przenosić w obrębie partycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 a skanowałeś system plików w poszukiwaniu błędów ? chkdsk /R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nairda Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) dokładnie Zawadaki, chkdsk znalazł błąd, naprawił i wszystko gra. Dzięki za pomoc ! Edytowane 1 Października 2006 przez nairda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...