xenionq Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Mojemu ojcu zachciało się nagrywarki DVD z dyskiem. Według mnie bezsensem jest wydawanie ok 1000 zł. na nagrywarkę z dyskiem. Pomyslałem że lepiej jest złożyc jakiś komputer ponieważ mozliwości bedą znacznie wieksze. Znalazłem już obudowę KLIK tylko jeszcze mam problem co tam do niej wpakować. Fundusze ok 1000 zł. Czy za taką kwotę dało by się coś sensownego złozyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 lepiej kupić nagrywarkę... niż pakować się w shit za 1000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenionq Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 za tego tysiaka miałbym płytęna am2 asrocka z grafąna pokładzie, semprona na am2, 256 mb ramu, dysk 80 gb, kartętv i obudowe z zasilaczem(firmowym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Według mnie to nie warto, za 1000zeta kupisz nagrywarke z dyskiem nawet 160gb, albo i wiecej. Z wiekszosci funkcji na kompie i tak nie bedziesz korzystał. Tez chciałem cos takiego złozyc, ale uznałem ze nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 zas bez przesady za to co ja mam w sygnaturce dalem "troszke" wiecej jak tysiaka a nie kupujesz rgafy 250zl mniej mniej ramu 200zl mniej zzasilacz fortron 50zl mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...