Fisher Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Witam celem tego tematu jest pomoc wielu uzytkownikom tej plyty w sprawach o/c i nie tylko! Jesli ktos zna na nia jakies sztuczki, V-mody, biosy itp niech tu napisze! Przydadza sie one uzytkownika tej plyty. Tych co juz ja maja i tych ktorza chca ja kupic! Ciekawi mnie czy da sie jakos zrobic zeby dawala na procek wiecej niz 1.55V. Ja uzywam biosu 1010, na stronie asusa najnowszym biosem jest 1011.003 w wersji BETA, wgral juz ktos ten bios?? jest on stabilny?? PoZdRo! Edytowane 1 Października 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 hehe ja mam ta sama plytke i na sempie tyle samo robie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 do niedawna miałem tą płytę wkurzało mnie brak możliwości zmiany Vcore na sempronach 2800+ i niżej do tego zakupiłem specjalnie 3000+ który okazał sie bardzo słabo podatny na OC, zwiększanie napiecia nic nie dawało a nawet zespuło mi płytę gdy dałem napiecie z 1,5 na 1,55 komp zdechl, chyba padl bios , 3 tygodnie w serwisie i wrocila jak nowa nie mialem jaj by znowu tak probowac doradzam wymiane chlodzenia na chipsecie, zbyt glosny ten maly wiatraczek [8000obr/min] qfan control zaczal dobrze dzialac dopiero po zmianie biosu [nie pamietam na jaki!] troche zaluje ze ja sprzedalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...