opti Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) witam koledzy, na pocztku miecha planuje zakup drugiego kompa i teraz mam dylemat na wyborem mobo, czy wybrac Asusa P5B Deluxe czy moze Abita AB9 Pro, moze testowal juz ktos tego abita bo jak narazie to malo o nim wiadomo i zadnych opini od urzytkownikow nie slyszalem jeszcze.. roznica w cenie miedzy asusem a abitem to 130zl.. co bedzie lepszym wyborem :unsure: Edytowane 1 Października 2006 przez opti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Asus A5B ?? Czasem nie P5B ? Bo tego A5B na stronie Asusa nie znalazłem , google też milczy na ten temat . Po tym Abicie się domysliłem że chodzi ci o Socket 775 Pentium D czy C2D ? Zamiast Abita może weź Gigabyte 965P-DS3 - kosztuje 569 zł , płytka jest bardzo polecana na forum . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opti Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Asus A5B ?? Czasem nie P5B ? Bo tego A5B na stronie Asusa nie znalazłem , google też milczy na ten temat . Po tym Abicie się domysliłem że chodzi ci o Socket 775 Pentium D czy C2D ? Zamiast Abita może weź Gigabyte 965P-DS3 - kosztuje 569 zł , płytka jest bardzo polecana na forum . fuck.. pomylilem sie to oczywiscie P5B Deluxe, pod Core Duo E6400 mialo by to byc sorki za wpadke z tym asusem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Tego Abita pod C2D ma jedna osoba z PCLABA. Odszukaj ten temat. Typ ma z nim jakies wieksze problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opti Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Tego Abita pod C2D ma jedna osoba z PCLABA. Odszukaj ten temat. Typ ma z nim jakies wieksze problemy. thx juz lookam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...