mateo1977 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 zaczelo sie od tego ze instalowalem system po zainstalowaniu zobaczylem ze jest nowy bios do plyty glownej wiec go wgralem . i wszystko bylo normalnie do czasu zainstalowania sterow do karty .po ich instalacji nagle cala grafa zaczela szalec np. wpaskach tytulu byly przeklamania ogolnie pelno jakis syfow przekonany bylem(jak narazie jestem) ze poszla karta graficzna. ale zrobilem jesze raz instalke i to samo ale mialem dysk inny z systemem juz zainsatalowanym wlozylem go uruchomilem i wszystko bylo oki zadnych przeklaman w grafie . ale juz trzeci raz instaluje system i to samo. blagam tych ktorzy maja jakis pomysl o pomoc z gory wielkie dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 na poczatek zmien stery od grafy na nowsze jesli sa jesli nie to na starsze jesli to nie pomoze sprobuj zdeaktualizowac biosa powinno byc ok pozdrav Lagier p.s. ja raczej stawiam na stery od grafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 stery wszystkie juz sprawdzalem i nic , biosa cofnolem ale jednak jeszcze na nim nieinstalowalem nowego systemu , partycje formatowalem w formacie FAT moze to jest problem??? co jeszcze , jeszcze raz sprawdzalem tak jak mowilem na moim zapasowym dysku i systemi zadnych problemow tam niewidac moze jedynie wydajnosc w demarku ale to jest spowodowane tym ze jest to sytem instalowany pod ecs'ke i inna karte graficzna. smiesznie bo wtej chwili zmienilem styl na klasyczny i sie juz tak w oczy niezuca ale jednak naprzyklad jak najade szczalka na jakis text to zamias zwyczajnej kreski ;) pojawia mi sie ich 6 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Tak wygląda jakbyś nie zainstalował VSP. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Tak wygląda jakbyś nie zainstalował VSP. Pozdr. a co to jest te VSP??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Via Service Pack Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 no wiec niewiem czy to kogos zainteresuje ale opisze co bylo .moj konfigur jest na dole wiec moze to zainteresuje wlascicieli w/w plytki . zajelo mi to okolo 10 godzin ale to tylko przez przypadek i male niespostrzezenie problemu. rozchodzi sie o bios wersji1.30 zadne spv niepomoga poprostu w czyms jest skopany ten bios i tyle a byc moze ze moj konfigur powoduje jakies spiecia . bardzo dziwne objawy gdyz wszystko bylo dobrze do momentu wgrania sterow od karty graficznej a co smnieszniejsze stery ktore byly na innym dysku wraz z juz zainstalowanym systemem dzialaly spox natomiast tu caly czas byl jakis problem i fakt belty zostawaly tak jak pisze kolega wyzej ja bylem pewien ze grafa juz poszla gdyby nieten ;) dysk na ktorym wszystko bylo oki .i nawet zastosowalem sie z samego poczatku do powrotu poprzedniego biosu ale tu wlasnie niszczescie mnie trafilo gdyz przy wgraniu biosu bylo wszystko niby ok lecz po ;) 10 godzinach okazalo sie ze bios byl wersji 1.3 wiec niewiem jakim cudem tak wyszlo. a jezeli chodzi o ciebie to cos mi sie wydaje ze ktos cie porobil wsprawie tej plytki (ale oczywisie moge sie mylic) bo czasem w serwisach mozna spotkac ludzi ktorzy nawet niewiedza ze karta graf ma bios. ale sie napisalem ooo dobra dobranoc moji mili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...