davidian Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Witam ! Po weekendzie nastapilo male trzesienie ziemi :lol:. Ceny spadly o 60, 70 zloty vide DDR i HDD. Jak myslicie czy tendencja spadkowa sie utrzyma ??(oby sie utrzymala :twisted:) Bo ostrze sobie zeby na 512 DDR za 365 i HDD 80 za 450 Pozdrofka Davidian :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 jescze 2tygodnie sadze ze sie utrzyma .. a potem to nie wiadomo kjak bedzie ja kupuje rzeczy do kompa pod koniec marca i na początku wakacji , zazwyczaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 KUFA MAC ... dopiero co kupiłem 256 DDR 333 za 220 ... zeby znowu nie przecholowac z czekaniem ... a ty teraz są po 200 ;((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 KUFA MAC ... dopiero co kupiłem 256 DDR 333 za 220 ... zeby znowu nie przecholowac z czekaniem ... a ty teraz są po 200 ;((((( kupiłbyś teraz, a za tydzień będą za 190. Ja się już nauczyłem, że jak coś kupie to nie patrze na ceny tego prze miesiąć, żeby się nie denerwować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 To wszystko ch**. Ja kupiłem Kingstony 512MB 333 za 700 :!: :!: :!: a zanim jeszcze doszły kosztowały już.... 550..... :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 To wszystko ch**. Ja kupiłem Kingstony 512MB 333 za 700 :!: :!: :!: a zanim jeszcze doszły kosztowały już.... 550..... :evil: :evil: :evil: :D Nieźle :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 spoko, ja tam nie czekam na obnizki, bo tak to w nie skonczonosc mozna. Jak cos mi w oczko wpadnie i mam kase to kupuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Taa, trzeba uważać na ceny. Ja rok temu kupowałem 128 SDR i dałem 137zł 8O, a 1,5 miecha później stały już po 80-90zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Może jeszcze ceny trochę spadną, ale nie dużo. W przyszłym miesiącu, nie wcześniej ceny wzrosną. Chyba że będzie tak jak z SDRAM w zeszłym roku. 128MB najpierw po 200 zł potem spadała cena, spadała do 50 zł za kość. No i nagle skok cenowy na 120zł. Byle TAK nie było :roll: Jażeli chcesz oszczędzić kilka zł proponuje poczekać jeszcze z tydzień może dwa. Ale jak chcesz mieć pewność że czekanie nie zmusi cię do kupowania pamięci drożej niż teraz t0 zrób t0 teraz. Co do dysków cena będzie powolutku spadać, więc jeżeli zależy ci na czasie to kupuj teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 spoko, ja tam nie czekam na obnizki, bo tak to w nie skonczonosc mozna. Jak cos mi w oczko wpadnie i mam kase to kupuje :) i to jest złoty środek - sam tak robię . :mrgreen: :mrgreen: Za moją płytę dałem 550 zeta :!: a dzisiaj kosztuje 400 - i mam to w d.. głębokim poważaniu . niestety panowie - prawo rynku , nowości muszą kosztować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Powiem krototko cenu wzrosna i to juz niedugo, zeby nie bylo ze przepisuje wiadomosci, wiec zarzucam linkiem http://dyskusje.pl/showflat.php?Board=twea...k&Number=498518 O ramach jest na poczatku, dalej to juz offtopic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Witam ! Po weekendzie nastapilo male trzesienie ziemi :lol:. Ceny spadly o 60, 70 zloty vide DDR i HDD. Jak myslicie czy tendencja spadkowa sie utrzyma ??(oby sie utrzymala :twisted:) Bo ostrze sobie zeby na 512 DDR za 365 i HDD 80 za 450 Pozdrofka Davidian :twisted: niby nadzieje matka glupich :/ ale ja tez mam nadzieje ze sie utrzymaja ! :) bo tez kce kupic HDD :) Pefnieten o ktorym mowisz to MAXTOR ? :) a ram tesz by sie zdal ale 256 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 IMHO ja tylko czekam jak to jeszcze nizej spadnie tak w Maju jest najlepiej bo komunie sie zaczynaja i promocje robia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piq Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja tam też nie czekam na spadek ceny ale jak się kupiło HDD za 1340 a miesiąc później spadło do 960 to trochę wkurza zwłaszcza że teraz jest od miesiąca w serwisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja se jeszcze troszkie poczekam moze 256 DDR333 zejdzie do 150 ;) ;) wtedy kupie pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal123 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 CHCE ZAUWAZYC ZE SZYKUJE SIE WOJA W ZATOCE. no i wtedy zobaczymy ceny (i to bynajmniej nie ropy ;oP ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HP Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 rogal123 ma racje - jak ropa pojdzie do gory to sprzet także ; ale w najblizszych tygodniach spadek powinien sie utrzymac (tak do poczatku marca / końca lutego ) - a potem bedzie rosło :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ba!! A ta wojna (jak bedzie) nie skonczy sie szybciej niz po 3 miechach no i pozniej trza by bylo kolejne 3 miechy(conajmniej) czekac na ustabilizowanie cen...wiec w sumie jak dobrze pojdzie to pod koniec roku beda kolejne spadki cen :) i na gwiazdke kazdy se kupi R9700pro :wink: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 nie ma co trzeba isc i wymieniac te 256sdr i zakupic 512ddr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 teraz tylko wszytko w rekach Busha, jak juz przejmie ten bajzel w iraku, znaczy sie kiedy juz go przejmie, mam nadizeje ze tak to wykorzysta, zeby ludziska na tym skorzystali :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Oj..pamięci staniały...mało wczoraj nie kupiłem 512 DD-R 333 za 367 zł. Poczekałem - dzisiaj są po 354 zł :D Zamówione do odbioru :) I tak ode mnie- trzeba być bardzo dzianym albo bardzo głupim, żeby kupować pamięci za 700 zł ;) Albo po prostu dać sie nabrać..... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja se jeszcze troszkie poczekam moze 256 DDR333 zejdzie do 150 ;) ;) wtedy kupie pozdrav Lagier dobry pomysl tez tak zrobie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Oj..pamięci staniały...mało wczoraj nie kupiłem 512 DD-R 333 za 367 zł. Poczekałem - dzisiaj są po 354 zł :D Zamówione do odbioru :) I tak ode mnie- trzeba być bardzo dzianym albo bardzo głupim, żeby kupować pamięci za 700 zł ;) Albo po prostu dać sie nabrać..... :? Hmmm, a pamiętasz jak raptem 2-3 m-ce temu Kingstony 256MB 333 kosztowały prawie 400 ??? Teraz mocno spadły i kosztują 249 (np. w sklepie Tweaka). Tak samo było z pamięciami 512MB. Mam tylko nadzieję, że te Twoje będą się tak samo dawały podkręcać jak moje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Witam ! Po weekendzie nastapilo male trzesienie ziemi :lol:. Ceny spadly o 60, 70 zloty vide DDR i HDD. Jak myslicie czy tendencja spadkowa sie utrzyma ??(oby sie utrzymala :twisted:) Bo ostrze sobie zeby na 512 DDR za 365 i HDD 80 za 450 Pozdrofka Davidian :twisted: niby nadzieje matka glupich chce byś wśród nich... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Heh- ja je mogę na tych pamięciach u siebie uderclocking zrobić ;) bo na 400 Mhz to nie ma szans, żeby poszły. Z resztą jutro robię upgrate biosa i usatawiam je na 300 Mhz CL 2.0, bo chce procesor podkręcić...niestety- coś za coś na tym ECS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...