zaplutek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Zastanawiam sie nad dwoma zasilaczami : http://allegro.pl/item130141401_ozir_polec...c_24_20pin.html a http://allegro.pl/item130031680_fortron_40...3_miesiace.html wiadomo w pierwszym mam 24 miesiecy gwarancji i sklep a w drugim 3 miesiace i u kogos kogo nieznam , co wybrac ? Chyba ze jakas inna propozycja mam amd athlona 2,5 dysk 120 gb 512 ramu radeon 9700 pro nic nie podkrecam ;) jutro chciałbym juz kupić zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 a jaka plyta głowna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaplutek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 ASUS A&V8X-X VIA KT400 FSB 33- socket Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 w takim razie fotron bedzie lepszym wyborem ze wzgledu na mocniejsza linie 5v ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaplutek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 to teraz już mi calkeim namieszałes w głowie jutro milem kupowac tego chifteca w sklepie ale cyztam o spalonych zasialczach i widze ciagle ze te chifteki sie pala czesto ;/ fortona bym wziol bez problemu tylko ta gwarancja na 3 miechy ;/ a chce kupic zasilacz juz w lublinie wiec miedzy tymi wybeiram chyba ze jakies inne sklepowe modecomy lub jakies podobne do 130zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) chiefteci tak ale nie te...te są jedne z bardziej trwałych :) chief ze spokojem pociagnie Twojego kompa ale lepszy bedzie fortron. Edytowane 1 Października 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaplutek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 no dobra juz w 90% przekonaliscie mnie do fortona tylko ten co podalem link jest dobry bo czytam ciagle i pisza ze 350 lepszy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 To tego komptera znacznie lepszy niż ten chieftec będzie delta http://allegro.pl/item131522298_zasilacz_d...avat_odss_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 IMO idealnym wyjsciem dla tego kompa bedzie jakis starszy chieftec HPC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...