tomekk89 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Chce kupić niedrogie głośniki 2.1. Zastanawiam sie nad Logitechami x-230 i creative inspire t3030 - które będą lepsze? Chodzi mi tylko o jakość dźwięku. Jeśli chodzi o wygląd i funkcjonalnosc to raczej wolalbym creativy bo mają 'podgłaszanie' na kabelku i ladniej wyglądają ale jeśli Logitechy mają brzmieć lepiej... Chodzi mi głównie o subwoofer - zawsze wydawalo mi sie ze w logitechach sub brzmi lepiej niz w creativach. Jeśli ktos mial okazje porownac oba modele glosnikow to proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Z tego co mi sie wydaje to lepsze opinie maja Logitechy. Ale nie jestem pewny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Chodzi mi tylko o jakość dźwięku.Jak chcesz jakość to kup Geniusy 2.0 za ~160. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk89 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Wydaje mi sie ze jesli chodzi o jakosc basów to lepsze będą 2.1... a nie 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Jakosc basow czy ich natezenie ?? Jezeli chodzi o jakosc 2.0 moga byc lepsze jesli chodzi o to aby cos walilo jak najmocniej sie bez zadnej kontroli nad tym to 2.1 bedzie lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Mam T3030 i szczerze polecam, to bardzo fajny zestawik 2.1, świetne satelitki i stonowane basy, a przy połaczeniu Winamp+Enhancer grają miodnie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk89 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Jakosc basow czy ich natezenie ?? Jezeli chodzi o jakosc 2.0 moga byc lepsze jesli chodzi o to aby cos walilo jak najmocniej sie bez zadnej kontroli nad tym to 2.1 bedzie lepszeJakość... I wątpie ze 2.0 bedzie lepsze.. Bo jeśli chce mieć poziom basu taki jak należy to przy 2.0 nie wyrobi z reszta wiadomo ze jeden glosniczek nie moze robic jednoczesnie za nisko i wysokotonowy.. Chyba wezme ostatecznie T3030. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Jak można porównywac 2.0 i 2.1 pod względem jakości basu, przecierz to wbrew logice :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Jak można porównywac 2.0 i 2.1 pod względem jakości basu, przecierz to wbrew logice :mur:dokładnie? mam x-230 i jak dla mnie są bardzo fajne, ładnie grają (aż się podłoga trzęsie ;)) Najlepiej idź do mediamarkt i sobie posłuchaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 niby stereo gra gorzej niz jakis tam zestaw 2.1, chodzi o kontrole nad basem a nie dudnienie na potego, zalezy ci na ladnym brzmieniu w rozsadnej cenie. znajdz sobie zestawik creativa 2.0(nie pamietam nazwy ,cena ok 200zl chyba) takie dosyc duze monitorki komputerowe- zagra to o niebo czysciej niz tanie 2.1. Nie gadajcie bzdur ze stereo nie bedzie miec basu!!! wiecej czytajcie a nie bzdury wypisujecie. sluchac przede wszystki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 ładnie grają (aż się podłoga trzęsie ;)) No to faktycznie wyznacznik jakości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 No wyznacznikiem jakości basu są tuby samochodowe za 100 zł, bo aż w żołądku czujesz basa nie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 No to faktycznie wyznacznik jakości...oj to był taki joke nie widzisz ";)" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk89 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Kupilem T3030 i grają nieźle ;) sub nie buczy ogolem zadowolony jestem. Oczywiście nie ma to jak z-2300 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 właśnie kupiłem logitechy x-230 i baardzo polecam. Głośniczki nawet na full bardzo czysto odtwarzają muzykę, a basy są bardzo miękki. Pocelam! Co do creativive'ów to kumpel ma i są jakieś słabe. Basy jakoś tak charczą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Taa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargul Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Jeżeli chodzi o analogowe głośniki to nie ma reguły - akurat Logitech X-230 to bardzo udany model - jedna z osób w mojej rodzinie ma te głośniki, z kolei kumpel ma Creative Inspire P380 i niestety muszę nadszarpnąć moją lojalność wobec Creative'a i opowiedzieć się za X-230. Ostatnio Creative wywala na rynek jakieś dziwadła różniące się tylko pod względem wyglądu za co każe sobie płacić dodatkowe pieniądze pomimo ze parametry są wręcz identyczne :| Dziwi mnie również takie deliberowanie o jakości dźwięku kiedy ktoś tu pisze o Winampie i jakimś podkręcaniu w EQ - czy ktoś tu słyszał o Kx'ach czy też AISO i Foobar 2000? Jeżeli nie to zapraszam TUTAJ - lektura obszerna ale jestem już od dawna jednym ze szczęśliwych użytkowników oprogramowania wspomnianego w genialnym topiku autorstwa Marcina_gps - pozdrawiam :) Edytowane 14 Grudnia 2006 przez gargul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Miałem X-230 i bardzo polecam,jeśli ktoś ma mały pokój (do 15m2) i używa głośników do filmów z kompa,gier,muzy,czasami lubi przywalić basem to polecam ) , to naprawde dobry sprzęt jak za te pieniądze !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...