Toma$ Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Witam mam pytanko: czy ten zasilacz nie narobi mi problemów jak będę podkręcał ? czy lepiej kupić jakiś markowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Zgroza mnie zdjeła jak to zobaczyłem. Jeśli komputer jest nowszy niz Pentium II to zmieniaj zasilacz jak najszybciej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Fajny zasilacz, 400W i 10A na 12V :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Sarkazz napisał(a): Fajny zasilacz, 400W i 10A na 12V :lol:cicho :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witaj Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 logo miszcz :lol2: nawet tagan wysiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Ciekawe jaką diodę dali. Jak 10-amperówkę to może wytrzyma...kilka miechów na niewysilonym konfigu. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Tak sobie z ciekawosci podliczylem i na wszystkich liniach ma cos kolo 300 W ta "400" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 200 góra razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 BENITO napisał(a): 200 góra razem W jednym z kompuetrów mam taki zasilacz. W kalkulatorze na Realitynet.pl http://www.realitynet.pl/e107_plugins/wrap/wrap.php?5 Wyliczyłem, że komputer wymaga zasilaca o 255 W. Czy jest to możliwe, że ten zasilacz, bo mam taki sam jak autor tematu przedstawiał, jest za słaby ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Miałem Gembirda który ma według tabliczki 8A na 12V i działał :D To taki wyrób zasilaczopodobny wart max 10złotych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Kalkulatory można sobie włożyć między bajki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 BENITO napisał(a): Kalkulatory można sobie włożyć między bajki. To skąd mam wiedzieć jaki potrzebuję zasilacz ? ? ? I czy wystarczy akurat ten mustang ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Podaj konfiga a ja ci powiem że i tak bym się bał. Nieważne jaki będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) A cos ty prog sie tak uparl na ta zasilke?? Napisz jaki masz config i jaka dysponujesz kwota to ci powiemy jaki masz kupic zasilacz. Tylko cos mi sie wydaje ze sie skonczy na Fortronie :) Edytowane 2 Października 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Nie o to chodzi. Ja złożyłem komputer z tym zasilaczem, a teraz są problemy z tą maszyną. Widząc ten temat pomyślałem, że przyczyną kłopotów może być zasilacz. Tu nie chodzi o moją kasę, bo takiego zasilacza to bym nigdy sobie nie kupił. Konfig: Intel PIV 2,66 506 533/1M 775 BOX 64bit Gigabyte GA-8I915P Duo LGA775 PCI-E ! Sapphire X300SE 128MB 64 PCI-E DDR2 1GB PC2-4200 533Mhz Seagate ST3160812AS 160GB NEC ND-4571A LabelFlash DVD-RAM Silver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Zasilacz teoretycznie powinien to utrzymać. Miernik w łapę i pomierz napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Utrzymać mozę i utrzyma ale nieco strach takei cuś trzymać w kompie :pJuż bym chyba najtańszego feela wolal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Sic! a ja myślałem że to temat o legendarnym muscle car :D nvm ... Imo taki zasilacz to sie nie powinien nazywac Mustang tylko Bambi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Napięcia to ma w okolicach 12V - 11,97V i 5V - 5,02V. Chyba nie tak źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Prog napisał(a): Napięcia to ma w okolicach 12V - 11,97V i 5V - 5,02V. Chyba nie tak źle.I pewnie miernikiem je zmierzyłeś? B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toma$ Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) oki wywalam za pare dni tego badziewiatego mustanga :lol2: zwłaszcza ze zamontowałem GALAXY 7300GT 128MB DDR3 ZALMAN i karta nie chodzi za najlepiej(może to wina zasilacza) i doradzcie mi lub dajcie jakiegos linka na jaki zmienić pewnie powiecie o jakims fortronie(tylko jaki, są jakies z wentylatorem łozyskowym) np. to http://www.allegro.pl/item131789552_zasila...2_lata_gw_.html lub ten http://www.allegro.pl/item129399744_fortro...od_freego_.html i jeszcze taki http://www.allegro.pl/item130993912_fortro...cy_wroclaw.html więc co polecacie? :lol: Edytowane 3 Października 2006 przez Toma$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 3si3 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 350 thap do teojego cfg chyba, że stać cię dolożyć do mc-modecom 350 nówka 110 - za takie grosze superciszy nie oczekuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Prog napisał(a): Napięcia to ma w okolicach 12V - 11,97V i 5V - 5,02V. Chyba nie tak źle.Ale stabilne czy pływają jak żaglówka na szerokim morzu? -Caleb- napisał(a): I pewnie miernikiem je zmierzyłeś? B-)Chyba nie :P 3si3 napisał(a): 350 thap do teojego cfg chyba, że stać cię dolożyć do mc-modecom 350 nówka 110 - za takie grosze superciszy nie oczekuj ModeComy wcale takie głośne nie są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 ...zwłaszcza że miał mustanga, tentent jego kopyt słychać dużo głośniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Nie włączaj nawet tego PC, bo ten Mustang ci boom zrobi i stracisz 7300GT. Chyba, że jesteś kamikadze ;). Ze swojej strony polecam Modecoma MC 2.0 350W ~110 zł kosztuje (jeśli ma to być nówka ze sklepu), bądź Fortrona 350 THP z allegro. BTW Modecom MC 350 = Fortron 350THP ;). Edytowane 5 Października 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...