Chaos Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 poczekacie ;] purepc przygotowuje cos w stylu bardziej extremalnym taki preview ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 z takim chłodzeniem, karta będzie miala kopa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 ale z takim prockiem raczej w druga strone czyli na jedno wyjdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) ale z takim prockiem raczej w druga strone czyli na jedno wyjdzie ;)tia :) dokladnie .. juz przy sli na 7900gs widac ze brakuje proca ;] ale przynajmniej moge testowac i nieogłuchnac .. focus napewno cos o tym wie ;] Edytowane 16 Października 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 u mnie c2d@2,8g przy sli z 7900GS na 600/1520 to juz bylo malo :/ mimo to zycze dobrej zabawy :D jak sie znudzisz to podeslij do mnie i pokaze, ze mozna ja na intelu uruchomic :D u mnie c2d@2,8g przy sli z 7900GS na 600/1520 to juz bylo malo :/ mimo to zycze dobrej zabawy :D jak sie znudzisz to podeslij do mnie i pokaze, ze mozna ja na intelu uruchomic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...