krogoth111 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Poszukuję firmy co wykona mi szybe z plexy na odpowiedni wymiar. Kształt będzie raczej trudny. Rogi zaokrąglone, środek grubszy niż brzegi które mają mieć otwory 4mm i zeszlifowane na 6mm a cała szyba grubość 8mm. Mam jedną taką ale ona ma otwór na wentylator 80mm. Jednym słowem potrzebna mi kopia jednej szyby co mam ale bez dziury na wentylator. Tak ma wyglądać (rysunek poglądowy nie projekt :P) Miejsce niebieskie grubośc szyby 6mm Szare- 8mm Czerwone kropki to otwory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 te 6mm ma na samym przegu że ma się tak jak by ścieniować. Taki jak by opad do 6mm czy to ma być zfrezowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 znajdz kogos z ploterem frezujacym, jak mozna sie domyslic najczesciej sa to ludzie wykonujacy reklamy swietlne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Nie może się cieniować. Ma być wyraźna kwawędź. Będzie to zchowane od wewnątrz a grubsza warstwa będzie wystawac i takim sposobem bedzie równa z krawędzią obudowy takie przejście będzie metal i nagle plexa. Musi być dokładna by nie było szczelin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 firma FART z Krakowa ma ploter biorą 4-5 zł za metr cięcia musisz tylko zrobic rysunek w Corelu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Na corelu nie znam się na tyle by zrobić projekt. Wolałbym firmę z Piły/Poznania/Obornik wtedy wziąłbym szybę z dziurą i zlecił im wykonanie kopii bez dziury na cooler... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 A nie myślałeś kiedyś nad wyjściem z domu i rozejrzeniem się po swoim mieście? :) A nuż będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 no co ty, prawdziwy moder nie chodzi po mieście tylko moduje... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 W Pile szukałem. Znalazłem ale jak zobaczyli kształt to zrobili wielkie oczy. :( W Poznaniu jak jestem to jestem w pracy a po pracy już za późno na szukanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 od czego są mejle? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...