pisarz Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 W niedziele zamowiłem w sklepie gral.pl GoorRAM PRO 800MHz, jednak dzis otrzymałem maila ze zamowienie zostało anulowane poniewaz nieznanajest data dostawy towaru. Czy zna ktos jakies sklepy gdzie owe ramki bede mogł dostac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Tutaj masz różne oferty ale jeśli chodzi o dostępność to niestety nie mam pojęcia... Edytowane 2 Października 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Raczej bedzie trudno, poluj na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 w incomie niby sa, ale cena ok 1150 w hurcie i oczywiscie brak dostepnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) mam pytanko- jest strona goodrama, i mozna by teoretycznei bezpośrdnio u nuich zamówić-ma ktoś działalność to niech spróbuje... http://www.wilk.com.pl/ Edytowane 2 Października 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Udalo mi sie dziś dziabnąć ostatnią sztuke :P BTW. Dlaczego wszedzie one sa niedostepne? Przestali to produkowac czy co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 za dobre były szczególnie za tą cene (u mnie ~900 za 2GB) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beri11 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 GoodRam 1GB 800MMhz bedzie odpowiedni do Asus M2N-SLI Delux? Czy moze kupic Corsaira czy kingstona 1GB 677Mhz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 za dobre były szczególnie za tą cene (u mnie ~900 za 2GB) ;)Najgorsze, że nie wiadomo czy wogóle będą do dostania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Najgorsze, że nie wiadomo czy wogóle będą do dostania?Tutaj była fajna aukcja, ktora skonczyła się bardzo niską ceną: GoodRAM Pro 1GB 800MHz Akurat gdy konczyła się aukcja, nie było mnie w domu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Za tanio i za mało osób chętnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...