Ravcik Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Witam, Małe pytanko dotyczące Menedzera Zadań Window, obecnie wywoływane przez kombinację klawiszy Ctrl+Alt+Del Przełancza mnie do okna Zabezpieczenia Systemu Windows skąd dopiero sie wybiera Menedzera Zadań Windows, jak moge powrócic do opcji gdzie nacisnięcie 3 króli wywoływało by go automatycznie ?? Wiem że działa jeszcze jedna kombinacja Ctrl+Shift+Esc ale chodzi mi właśnie o CTR ALT DEL. POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareker Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Prawdopodobnie zmieniłeś sposób logowania na bez ekranu powitania. Musisz z powrotem ustawić w kontach uzytkowników sposób logowania na "użyj ekranu powitalnego". Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravcik Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Prawdopodobnie zmieniłeś sposób logowania na bez ekranu powitania. Musisz z powrotem ustawić w kontach uzytkowników sposób logowania na "użyj ekranu powitalnego". Pozdrawiam Tak własnie zrobiłem :) Ale właśnie chodzi mi o to aby bez powrotu to ustawień poprzednich zachować funkcjonalność CTRL ALT DEL pozdroo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Ale właśnie chodzi mi o to aby bez powrotu to ustawień poprzednich zachować funkcjonalność CTRL ALT DELChyba się nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...