pitbike Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Witam! mam okazje kupic wieże technicsa mode lw tytule za 600 zl, niby nie była katowana ani naprawiana. Własnie przymierzam sie do kupna kolumn do wzmacniacza unitry at 9115, i teraz nie wiem czy moze nie lepszym wyborem nie byłoby kupno tego sprzetu, czy jednak kolumny. prosiłbym o porade i ewentualne opinie o tym sprzecie technicsa, niestety nie udało mi sie nic znalesc na jego temat. tylko aukcje na allegro;/ Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Masz przyklejony topic o audio http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=47362 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Moim zdaniem nie opłaca się kupować tej miniwieży. Za 600zł można znaleźć na allegro fajne kolumny a unitra nie jest zła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Nie opłaca sie, za 600 zł kupisz markowe kolumny, które zagraja kilka razy lepiej od tej wieży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...