Gość Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 przy uruchamianiu niektorych aplikacji (glownie starszych encyklopedii) pokazuje mi sie komunikat: Bindtime error: 'GETVERSION' not found in specified library i zupelnie nie wiem co robic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 prawdopodobnie brakuje jakiejs biblioteki *.dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 To chyba dotyczy quicktime'a bo nie chce mi sie dobrze zainstalowac. Problem mam taki sam jak inni z forum QT ale zaden ze sprawdzonych przez innych sposobow nie skutkuje. To tzw. słynny error 2093 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 tyle luda sie tu przewala i nikt nie wie o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...