DRuMah Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Witam. Czy jest możliwość, aby ograniczyć w programie MS Word liczbę znaków w wierszu? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciubas Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 powiedz do czego ci to jest potrzebne moze bedzie latwiej pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Pewnie do jakiegos tekstu technicznego, gdzie standardy sztywno ustalaja takie rzeczy. Jest program, ktory ma taka opcje, zwie sie LATEX, i sluzy wlasnie do pisania raportow technicznych - ale jest to przerazliwie nieergonomiczny wynalazek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Znajoma mojej mamy dostała takie za przeproszeniem "poronione" zadanie na uczelni z prostej obsługi Worda. Po co to komu? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciubas Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 wiec jak rozumiem to nie jest opcja a zadanie... no wiec tak, ja to widze na jeden sposob, aby napisac makro, ktore po x (okreslona liczba znakow) wstawial enter + wylkuczenie kodem ascii entera zeby sie program nie plul... ale jak to napisac w tej chwili to nie mam pojecia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 LATEX nie taki zły.. powiedziałbym nawet że łatwiej się w nim pisze pracę magisterską chociażby niż w wordzie :) co do problemu to chyba trzeba machnąć makro... ale czy tego uczą na podstawach obsługi worda? no ładnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...