Gość Rafcioo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Szukam bardzo taniej i wydajnej zasiłki (która wytrzyma dłużej niż 2 lata) która utrzyma to co mam w sigu tyle że zamiast tej grafy wklejcie sobie GF 6800GS palita :) tak max 100-120zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Modecom mc-350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Popieram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Modecom MC 350, bądź Fortron 350W ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 popieram modecoma -zlozylem zestaw c2d 7300GT itp i zasilacz nie dosc ze spokojnie daje rade po oc , to nawet przyzwoicie cichy jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 jak wyzej, na moim cfg bez najmniejszych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Jakie ten MC-350 ma złącz?? Wiem że ma: 1x 20/24PIN 1x złącze do zasilania kart PCI-E 1x złącze SATA Czy on ma jakieś złącza 3PIN lub 4PIN?? Jeśli można prosić to podawajcie wraz z ilościami tych złącz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mejdej5 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 @Rafcioo uzytkownicy forum maja wyreczyc cie w szukaniu? Wpisz w google nazwe zasilacza a na pewno znajdziesz odpowiedz. A jesli bedziesz mial watpliwosci to wtedy pytaj. Ja mam tego modecoma i potwierdzam ze bardzo stabilny zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...