oliwer21 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Witam tak jak w temacie czy 128 będzie dużo miej wydajna niż 256 bo cenowo jest ok. 100pln tańsza a nie ukrywam że te 100zł bardzo mi się przyda :D karta i tak pośmiga jakiś rok bo później przesiadka na DX10. A może coś z Ati do 520 zł? Jak sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 AGP czy PCI-E?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 wersji 128MB nie ma chyba na agp a przez rok to wresja 128 napewno wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 No jak PCI-E to na rok na 100% starczy :D pozniej to jazda z DX10 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 128 przy tej karcie to porażka 256 jest sporo wydajniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 128MB w dzisiejszych czasach to mało bardzo mało wiem bo miałem kartę z 128MB :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Do nowych gier 128mb już niestety nie wystarcza. Jeden rok to sporo. Ja bym chyba jednak dołożył, jak zamierzasz tyle z niej korzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 tak ale ja nie będę smigał w najnowsze gierki na max detalach tylko ok 1024x768 i średnie. Ma ktoś może porównanie wydajności obu tych kart? Szczerze wolałbym tę stówkę dorzucić do zasiłki bo i proc i grafa będzie kręcona więc chyba lepiej kupić zasiłkę za ok. 300 niż 200zł i odpuścić sobie te 256. zależy jaka różnica jest w wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 tak ale ja nie będę smigał w najnowsze gierki na max detalach tylko ok 1024x768 i średnie. Ma ktoś może porównanie wydajności obu tych kart? Szczerze wolałbym tę stówkę dorzucić do zasiłki bo i proc i grafa będzie kręcona więc chyba lepiej kupić zasiłkę za ok. 300 niż 200zł i odpuścić sobie te 256. zależy jaka różnica jest w wydajności.rób sobie jak chcesz każdy dobrze radzi żebyś brał 256 zasilacz w wydajności ci nic nie da - a prawda jest taka że prawie każdy zasilacz za 200zł utrzyma konfig bez SLI (chyba że masz pentiuma D 8xx lub 9xx) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 128 przy tej karcie to porażka 256 jest sporo wydajniejsze Wedlug mnie ine jest. Mam wersje 128/128 i gram poza Oblivionem i Grawem na maxa w 1024*768(FEAR/Quake 4). Wedlug mnie doplata do 256/128 jest porazka , bo i tak na niej nie zapodasz rozdzalki 1600 czy wiekszej niz 1280 , bo ta grafa zdechnie. 128MB w dzisiejszych czasach to mało bardzo mało wiem bo miałem kartę z 128MB :( Malo to bylo w FX5200. W tym Galaxy GF7600GS styka w podanych wyzej rozdzialkach. Majac256 ramu i tak ci to nie da w duzych rozdzialkach bo karta nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) podpisuje sie pod slowami Firekage... sam posiadam 7600GS'a 128MB juz od kwietnia/maja... wszystko chodzi jak nalezy, moj kumpel ma 7600GS'a z 256MB, podobny config do mojego, a zadnej znacznej roznicy nie zauwazylem @KAMILcom "128 przy tej karcie to porażka 256 jest sporo wydajniejsze" kocham takie odpowiedzi... moze bys podparl swoja teze jakimis wynikami itp.? ja jakos po tylu miesiac posiadania tej grafy zauwazylem tylko nizsze wyniki w marku 05/06 niz na grafie z 256MB... ale czy w marki sie gra? @misiek175 ty mial grafe z 128MB na AGP, a szybkosc transmisji jest o wiele wieksza na PCIE niz AGP x8 to znaczy, iz na PCIE wszystko jest przesylane szybciej w wyniku czego wystepuje mniej "chrupniec" Edytowane 4 Października 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Ja się zastanawiam nad 7900GS ale też 512 mb i nie wiem czy warto dołożyć bo zamierzam na ponad rok mieć tą karte <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 lepiej 256MB... zawsze to 150zl w kieszeni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 No raczej wezme te 256 bo się okazuje że pilnie jakiś LCD 19 calowy będe musiał kupić. Ale myśle że gry nie będą do 512 mb na karcie graficznej za rok <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...